SOL U ŠLJIVAMA, Mirjana Hercigonja - SauchaSOL U ŠLJIVAMA, Mirjana Hercigonja - Saucha
Product Code: W-0609

SOL U ŠLJIVAMA, Mirjana Hercigonja - Saucha

60,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:


Ljubav započinje ljubavlju, a završava mržnjom (često). Životni put počinje rođenjem, a završava smrću (uvijek). Brak počinje obećanjem, a završava raskidom (ponekad), i tako iz časa u čas dva naličja istog lica, poput šećera i soli, mijenjaju nam okus toga puta, baš kao u ovim ljubavnim i potom manje ljubavnim pričama.

Bilješka o autorici:

Mirjana Hercigonja Saucha rođena je u Zagrebu, gdje je završila Klasičnu gimnaziju i diplomirala na Medicinskom fakultetu 1968 godine. Specijalizirala je internu medicinu. Majka je dva sina, Davora i Tomislava

Od školskih dana surađuje s dječjim časopisima, a kasnije s dnevnim listovima. U tjedniku Vikend tijekom 1989. godine Mirjana Hercigonja- Saucha, pod pseudonimom Herca, objavljuje tjedne humoreske Santabarbaristi ili Roki s Tuškanca. Na Hrvatskome radiju, u emisiji Priče za laku noć, emitirano je više njezinih priča. Priča Sol u šljivama, uvrštena je u Antologiju kratkih priča Večernjeg lista za razdoblje od 1964. do 2004. godine, u izdanje Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti – Liječnici pisci u hrvatskoj književnosti od Dimitrije Demetra do danas i u zbirku 50/50 natječaja za kratku priču Večernjeg lista „Ranko Marinković“. Idejni je tvorac naziva Strossmartre koji nosi jedan dio Strossmayerova šetalištu na Gornjem gradu u Zagrebu. Knjigom Šmigulin ili Priča o tvom i mom rođenju, koja govori o putu spermija s imenom Šmigulin od začeća do njegova rođenja, postala je poznatom i izvan naših granica. God.2016. objavljuje knjigu Kada su u susjedovu vrtu rasle mandarine.

Ključne riječi: zaljubljenost, brak, prevara, raskid

Naslov: Sol u šljivama
Autorica: Mirjana Hercigonja - Saucha
Broj stranica: 120
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-384-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.