IZNAD ZENITA, Ogren VariolaIZNAD ZENITA, Ogren Variola
Product Code: W-0587

IZNAD ZENITA, Ogren Variola

98,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:

Zbirka znanstveno-fantastičnih priča oslonjenih prvenstveno na znanost ili na intrigantna pitanja o moralnosti ljudskih postupaka, njihovoj korektnosti i razumljivosti. Priče o onom što se događa, što nas očekuje i onome što mi očekujemo.

Pisano je u stilu starih majstora SF-a, dakle s poantama koje tjeraju na razmišljanje još dugo nakon pročitane priče, a ne iz želje pukog zabavljanja publike. Stoga se u zbirci može pronaći priča za gotovo svačiji ukus, priča u kojima ćete istinski uživati.

Bilješka o autoru:

Ogren Variola, profesor geografije. Godina rođenja 1966. Od malena se bavi astronomijom i dugogodišnji je član Astronomsko-astronautičkog društva Zagreb. Održava javna predavanja iz astronomije i astronautike na zvjezdarnici u Zagrebu, u Tehničkom muzeju u kojem radi, te u mnogim mjestima Hrvatske. Povremeno je gost znanstveno popularnih radijskih i TV emisija. Autor je znanstveno-fantastičnog romana „Europa, Jupiter“, knjige „Kratka kronologija svemirskih letova“, te više znanstveno popularnih članaka.

Pisanje mu je i užitak i naslijeđe od oca Čedomila koji je nekad bio poznati hrvatski pisac za djecu i urednik dječjih lektira za osnovnu školu. Znanstvena fantastika mu je prva i najveća ljubav u pisanju, a detaljnije o autoru nalazi se u krajnje neobičnoj „biografiji autora“ u ovoj knjizi.

E-mail: Ogren Variola

Naslov: Iznad zenita
Autor: Ogren Variola
Broj stranica: 256
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-369-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.