OD ­ DO, Juraj GracinOD ­ DO, Juraj Gracin
Product Code: W-0437

OD ­ DO, Juraj Gracin

50,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:

Priča je zasnova na istinitim događajima u razdoblju od godine 1943. do naših dana. Protagonist romana sa svojom obitelji na vrlo intenzivan način doživljava i proživljava prilike i neprilike kroz koje Zadar prolazi u posljednje dane fašističko-nacističke okupacije, pa tijekom naleta savezničkih bombardera, razdoblja jugo-komunizma te stvaranja samostojne hrvatske države.

Bilješka o autoru:

Juraj Gracin, sveučilišni profesor u miru, rođen je u Zadru 14.V.1938. Na FF u Zadru predavao je najprije glazbenu, filmsku i scensku kulturu, pa noviju talijansku književnost i, na koncu, radiodramsku knjiženost na poslijediplomskom studiju koji je i vodio. Prije svega toga bio je nastavnik klasične gitare, pa radijski glazbeni urednik i komentator, glazbeni kritičar i organizator. Na hrvatskom i talijanskom jeziku objavio je šesnaest autorskih i prijevodnih knjiga te više stotina raznorodnih bibliografskih jedinica.

Ključne riječi: Torpiljarka, skvadristi, sv. Mihovil, sv. Šime, bombe, parkovi, trabakul, otok, most, parola, štafeta, udba, kosovac, armija, AVNOJ, podobni i nepodobni, informativni razgovori, glazba i muzika, smioni,strijele k dugi, kameleoni, skočac, zmija, zrcalo, pupoljci

E-mail: Juraj Gracin

Naslov: Od ­ do
Autor: Juraj Gracin
Broj stranica: 128
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-254-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.