MEDICINSKA MIKROBIOLOGIJA – PRAKTIKUM ZA VJEŽBE ZA STUDENTEMEDICINSKA MIKROBIOLOGIJA – PRAKTIKUM ZA VJEŽBE ZA STUDENTE
Product Code: W-0334

MEDICINSKA MIKROBIOLOGIJA – PRAKTIKUM ZA VJEŽBE ZA STUDENTE

80,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:

Ovaj praktikum za vježbe iz predmeta Medicinska mikrobiologija za studente Dentalne medicine napravljen je kao nadopuna udžbeniku „Stomatološka mikrobiologija“ autora prof. dr. sc. Vladimira Presečkog. Praktikum omogućava studentima sustavnije i lakše praćenje i izvedbu laboratorijskih vježbi iz ovog predmeta te treba poslužiti kao dobra podloga za pripremu praktičnog dijela ispita.

Bilješka o autorici: 

Izv. prof. dr. sc. Marija Tonkić je liječnica, specijalist medicinske mikrobiologije i parazitologije, primarijus, predstojnica Kliničkog zavoda za mikrobiologiju i parazitologiju Kliničkog bolničkog centra Split. Izvanredna je profesorica medicinske mikrobiologije i parazitologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu te pročelnica Katedre za medicinsku mikrobiologiju i parazitologiju na tom fakultetu. Nositeljica je predmeta Medicinska mikrobiologija i parazitologija na studiju Medicina, Dentalna medicina, Medicina na engleskom jeziku i Farmacija Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu i voditeljica izbornog predmeta na poslijediplomskom doktorskom studiju. Objavila je niz znanstvenih i stručnih radova i koautor je nekoliko sveučilišnih udžbenika. Aktivni je sudionik na brojnim domaćim i stranim znanstvenim i stučnim skupovima.

Ključne riječi: Medicinska mikrobiologija, laboratorijske vježbe, dentalna medicina

E-mail: Marija Tonkić

Naslov: Medicinska mikrobiologija – praktikum za vježbe za studente Dentalne medicine
Autori: Marija Tonkić i sur.
Broj stranica: 84
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-173-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.