MALE PRIČE 3, Mirjana NazorMALE PRIČE 3, Mirjana Nazor
Product Code: WRDH-130016

MALE PRIČE 3, Mirjana Nazor

60,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:

Knjiga sadrži priče koje se ponedjeljkom ujutro emitiraju na Radio Splitu uz komentar Mirjane Nazor. Priče su vrlo raznolike: neke su suvremene, neke bajkovite, ima i basni. Primjerene su i djeci i odraslima jer na jednostavan način prenose važne životne poruke. Kako je naglasila recenzentica „one te uzmu za ruku, natjeraju te da sjedneš i razmišljaš.”

Bilješka o autorici:

Mirjana Nazor rođena je u Zagrebu, diplomirala jednopredmentnu psihologiju 1971. godine, 1979. magistrirala i 1987. doktorirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, a povremeno sudjeluje u održavanju predavanja u okviru različitih Liginih projekta. Dopredsjednica je Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve-EU humanisti i članica je Saveza za građansku i etičku Hrvatsku.

Do sada je objavila pedesetak znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani: smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija - prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija - prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!.

Objavila je 3 knjižice pod naslovom Male priče – priče različitih autora s njezinim komentarom.

Ključne riječi:  kratka priča, optimistična poruka

E-mail: Mirjana Nazor 

Naslov: Male priče 3
Autor: Mirjana Nazor
Broj stranica: 228
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT - ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-7550-15-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.