MEMENTO - ANALIZA SADRŽAJA - KVANTITATIVNA VOL.5, J. BajićMEMENTO - ANALIZA SADRŽAJA - KVANTITATIVNA VOL.5, J. Bajić
Product Code: WMEM-130005

MEMENTO - ANALIZA SADRŽAJA - KVANTITATIVNA VOL.5, J. Bajić

30,00 kn
Manufacturer Redak


Sažetak:


MEMENTO predstavlja METODOLOŠKI PODSJETNIK koji pomaže studentima i stručnjacima s područja društvenih znanosti (i šire) u praćenju stručne (sociološke i slične) literature s metodološkim (empirijskim ili istraživačkim) sadržajima. U tom smislu ovaj MEMENTO samo je primjerena pomoć i svojevrstan metodološki vodič, a nikako ne može biti zamjena za adekvatna tematski slična metodološka (stručna i znanstvena) djela. Nastao je kao rezultat nastavnoga, posebno istraživačkoga rada sa studentima Odsjeka za sociologiju Filozofskog fakulteta u Splitu, u metodološkom modulu na predmetima čija je nositeljica prof. dr. sc. Anči Leburić (redovita profesorica) i u okviru kojih seminare izvodi dr. sc. Zorana Šuljug Vučica (viša asistentica).

Bilješka o autorici:


JASMINA BAJIĆ, rođena 1984. godine u Splitu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Trenutačno je studentica 2. godine diplomskog studija jednopredmetne sociologije istraživačkog usmjerenja, na Filozofskom fakultetu (Sveučilišta u Splitu).

Objavila je u suautorstvu (s Leburić, A.; Šverko, I.) empirijsku studiju: Dizajn kao životni kontekst (Split, Redak, 2012.) i tri metodološka eseja na teme „Istraživačko kreiranje odnosa između postavljene teorije i empirijskih podataka“, „Najčešće korišten tip intervjua u sociološkom istraživanju“ i „Poteškoće u koncipiranju istraživačke strategije (na primjeru sociološkog istraživanja mladih)“.

Ključne riječi:
Metodologija, istraživanja, kvalitativne / kvantitativne analize, analiza sadržaja

Link:  http://www.ffst.hr/index.php?view=article&catid=62%3Aweb-izdavatvo&id=105%3Astudentski-radovi-i-istraivanja&option=com_content&Itemid=104
E-mail: Jasmina Bajić

 
Naslov: Memento - Analiza sadržaja - kvantitativna vol.5
Autor: Jasmina Bajić
Broj stranica: 4
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-046-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Product Length: 0.0000 cm
Product Width: 0.0000 cm
Product Height: 0.0000 cm
Product Weight: 0.0000 kg
Product Packaging: 0.0000
There are yet no reviews for this product.