Barica_Pahić_Grobenski_Daj_ruku,_Šuška_webknjizara_redak_WEB_1357
Product Code: W-1357

DAJ RUKU, ŠUŠKA, Barica Pahić Grobenski

100,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Roman je napisan na temelju istinite životne priče jedne obične žene. Radi neočekivanih otkrića o odnosima unutar obitelji, kao vrlo mlada djevojka napušta obitelj i odlazi u neizvjesnost u kojoj će doživjeti nepredvidive situacije i biti prisiljena boriti se za život u neobičnim okolnostima u kojima mora izdržati teške napore, prolaziti raznovrsne kušnje i pokazati izdržljivost i neosporne ljudske vrijednosti.

 

Bilješka o autorici:

Barica Pahić Grobenski je umirovljena profesorica koja je pored svoh rada u školi, u stručnom području objavljujući upute za čitanje školske lektire za tridesetak književnih naslova iz hrvatske i svjetske književnosti. Bavi se i književnim radom. Dosad joj je objavljeno 15 knjiga: pjesama, pripovijedaka, romana, drama, eseja i putopisa. Za svoj rad dobila je nekoliko , odlikovanja i književnih nagrada. Počasna je člavica Varaždinskoga književnog društva.

Ključne riječi: Otkrivanje tajnog života svoje maćuhe, bijeg od kuće, neugodnost s policijom, silovanje, trudnoća, utočište kod staračke obitelji, susret s osobama koje će utjecati na njenu sudbinu, neobična udaja, porod neželjenog djeteta, majčinska briga, naporan rad, život za druge, a malo sreće za sebe.

Link: Fb

E-mail: Barica Pahić Grobenski

 

Naslov: Daj ruku, Šuška
Autorica: Barica Pahić Grobenski
Broj stranica: 200
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-880-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.