Tihana_Dragičević_Škola_coacheva_webknjizara_redak_WEB_1349
Product Code: W-1349

ŠKOLA COACHEVA, Tihana Dragičević

400,00 kn
Manufacturer Elevate

Sažetak:

Priručnik za ljude koji rade s ljudima

Udaljite se, uronite, skočite, otpustite, promatrajte

i živite vještinu coachinga

 

Bilješka o autorici:

EMCC EIA Coach – viša praktičarka, ICF PCC coach, EMCC ESIA supervizorica, trenerica i autorica. Radila je u vodećim svjetskim kompanijama, kao što su Allianz i Bayer, na nacionalnim i regionalnim položajima razvoja zaposlenika. Odlučila je kalibrirati svoj fakultetski profesorski smjer s coachingom, pa je završila edukaciju Oxford Coaching & Mentoring School London, nakon čega se i službeno akreditirala pri EMCC-u (Europskomu savjetu za mentorstvo i coaching) gdje je trenutačno certificirana i drži individualnu akreditaciju višega praktičara. Deset godina radila je u Nizozemskoj na treninzima osobnoga i profesionalnoga razvoja, provodeći mnogo vremena na putu. Prakticira superviziju, a mladim coachevima, trenerima i osobama koje rade s ljudima još uvijek drži pojedinačne susrete coachinga. Tri je godine bila u predsjedništvu HUC- a (Hrvatske udruge za coaching), gdje trenutačno obavlja ulogu predsjednice Etičkoga povjerenstva. Škola trenera i Škola coacheva (akreditirana EIA pri EMCC-u), njezine središnje edukacije, idu u inačicama uživo i putem interneta. Autorica je dviju knjiga, koje nadopunjuju spomenute edukacije i koje su tiskane na hrvatskomu jeziku, a dostupne su i na engleskomu na Amazonu.

Majka, supruga, kćer, prijateljica. Poštuje i voli prirodu te nastoji provoditi vrijeme u njoj. Zanima ju ljudska psiha sa svakoga gledišta i iz znatiželje se već godinama bavi vedskom astrologijom i drugim vedskim znanjima (yoga, vastu, ayurveda). Zalaže se za izvrsnost u svakomu pogledu, vjeruje u čovjeka i smatra da smo svi svoje remek-djelo.

Tihanin put coachinga bio je bogat. Voli reći da coach vrijedi koliko i njegov KOR (kontinuirani osobni razvoj) jer je coaching umijeće i strategija rada s ljudima, a za punjenje pozadinskoga znanja sami smo odgovorni. S 37 godina koliko ima u trenutku pisanja knjige skupila je 4500 sati međunarodnih edukacija i nadogradnje, mimo one formalne. Oplemenili su ju razni smjerovi koje primjenjuje u radu: ontološki coaching, konstelacije sustava, tjelesno usmjerena terapija, NLP, psihodrama, zen-budizam, iskustveno učenje u prirodi. Bavi se executive i business coachingom u kompanijama, ali je dostupna i fizičkim osobama (ono što se naziva life coachingom). Velik dio njezina rada, temelja i inspiracije zauzimaju tzv. treninzi osobnoga razvoja koje je prolazila i radila u Olde Vechteu, u Nizozemskoj. Osmišljeni su po uzoru na revolucionarni trening Wernera Erharda EST u Californiji i ontološke treninge preobražaja prema Patu Groveu u JAR-u. Njezini su učitelji u ovomu području Pat Grove i Marko Vlaming, iz Nizozemske. Kao coach, Tihana zbog svega ovoga ima integrativni pristup i usmjerena je na klijentovu regeneraciju.

Ključne riječi: Coaching, coach, business coaching, life coaching, edukacija, osobni razvoj, akreditacija

Link: www.elevate.hr

E-mail: Tihana Dragičević

 

Naslov: Škola coacheva
Autorica: Tihana Dragičević
Broj stranica: 730
Nakladnik: Elevate
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-48578-0-9

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.


Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

There are yet no reviews for this product.