Maja_Mahovlić_Umijeće_javnog_nastupa_webknjizara_redak_WEB_1344
Product Code: W-1344

UMIJEĆE JAVNOG NASTUPA, Maja Mahovlić

250,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Javni nastup izaziva velik strah kod mnogih ljudi. Patite li i sami od straha od javnog nastupa, znajte da to nije ništa neobično. Cilj ove knjige je upoznati vas s vještinom javnog nastupa, otkriti zbog čega nam javni nastupi izazivaju nelagodu ili strah, ali i provesti vas kroz jednostavne i praktične vježbe pomoću kojih ćete bolje upoznati sebe, osnažiti samopouzdanje te unaprijediti svoju vještinu javnog nastupa.

 

Bilješka o autorici:

Maja Mahovlić diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti te ima bogato iskustvo rada u medijima kao radijska i televizijska novinarka, urednica i voditeljica. Kao glasnogovornica upoznala je 'drugu stranu medalje' javnog nastupa gostujući u brojnim medijima. Nema vrste javnog nastupa u kojoj se nije okušala, a danas drži radionice za studente, vodi konfrencije te pomaže svojim polaznicima Treninga javnog nastupa da prevladaju strahove i nauče uživati u vještini koju smatra jednom od najljepših i najvažnijih ljudskih vještina.

Ključne riječi: javni nastup, strah od javnog nastupa, prezentacijske vještine, komunikacijske vještine, govorništvo, javni govor, izjave za medije, nastupi u medijima

E-mail: Maja Mahovlić

 

Naslov: Umijeće javnog nastupa
Autorica: Maja Mahovlić
Broj stranica: 204
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-878-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.