Maja_Tomiša_Poetika_ničega_webknjizara_redak_WEB_1360
Product Code: W-1360

POETIKA NIČEGA, Maja Tomiša

60,20 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Nespremnu čitatelju koji se ne želi suočiti sa životnim besmislicama koje načinju vrata u distopiju dana se zbirka može učiniti kao opća žalopojka. Međutim, upravo to nagrizanje ježednevnosti na satiričan, ali i ironičan način ukazuje na apsurdnost banalnih događaja i ljudskih odnosa te nudi svojevrsnu katarzu za duševne boli. Od istočnog fronta pa sve do Zagrebu susjednoga grada šaroliko društvo književnih umjetnina koje nam predstavlja autoričin prvijenac donosi „misaonu tematiku“ nad kojom bi svaki pojedinac trebao, ako već ne nasmijati se, zapitati se o svojem egzistiranju.

Bilješka o autorici:

Maja Tomiša rođena je i živi u Velikoj Gorici. Nakon završene prirodoslovno-matematičke gimnazije odlazi na Filozofski fakultet u Zagrebu. Tamo diplomira Kroatistiku i Ruski jezik i književnost, a za vrijeme studija sudjeluje u međunarodnim natjecanjima koje organizira Slavenski centar kultura.

Ključne riječi: Poezija, humor, svakodnevica

 

Naslov: Poetika ničega
Autorica: Maja Tomiša
Broj stranica: 92
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-887-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

There are yet no reviews for this product.