Fea_Munitić_Mongolija_u_trideset_dana_webknjizara_redak_WEB_1329
Product Code: W-1329

MONGOLIJA U TRIDESET DANA, Fea Munitić

170,00 kn
Manufacturer Vlastita Naklada

Sažetak:

Ilustrirani putopis po Mongoliji opisuje jednomjesečni autoričin boravak u toj dalekoj azijskoj zemlji kao svojevrsni povratak u magičnu pradomovinu. Ispripovijedan je na dvjema razinama, činjeničnoj i fiktivnoj, koje se dosljedno isprepleću od prve do posljednje stranice.

 

Bilješka o autorici:

Fea Munitić, književnica i prevoditeljica iz Splita. Dosad je objavila Razgovor s jezikom (2003. i 2007., Naklada Bošković), Muša (2017., Ibis grafika) i Babel (2021., Ibis grafika). Riječ je o hermeneutičkim studijama i esejima snažnog poetskog naboja u kojima se, i teorijski i alegorijski, propituje položaj jezika kao oruđa spoznaje i subjekta koji se njime služi.

Putopis Mongolija u trideset dana (2022.) dokumentaran je i magično-autobiografski tekst povezan intertekstualno sa studijom Babel.

Ključne riječi: Mongolija, putopis, trideset dana, Erika

E-mail: Fea Munitić

 

Naslov: Mongolija u trideset dana
Autorica: Fea Munitić
Broj stranica: 120
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-50138-0-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.