Josipa Jurjević - Život pomalo i na brzinu_WEB
Product Code: W-1328

ŽIVOT POMALO I NA BRZINU, Josipa Jurjević

80,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Život pomalo i na brzinu zbirka je autobiografskih crtica iz života autorice. Knjiga za plažu i odmoriti glavu od moranja i briga. Knjiga koja će izvući usne u osmijeh, ali možda i smočiti obraz. Na jednostavan način i bez uljepšavanja, prikazana je svakodnevica i sve ono malo i veliko od čega je satkan život. Jer što je život nego šaka suza, vrića smija i činjenica da za sve što valja moramo imati force.

 

Bilješka o autoru/autorici:

Josipa Jurjević rođena je 6. veljače 1991. godine u Zadru.
Na zagrebačkoj je adresi još od studentskih dana koji su započeli i završili najljepšim uspomenama u studentskom domu „Stjepan Radić“. Po zanimanju je magistra logopedije koja uživa u svom poslu, sitnim svakodnevnim uspjesima i prevladavanju straha od logopeda kod najmlađih. Oduvijek je bila na ti s riječima i pisanjem. Zaljubljena u more, sunce, sol u kosi i svoje najdraže ljude koji su najvećim dijelom i odgovorni što je ova knjiga ugledala svjetlo dana.

Ključne riječi: život, humor, autobiografske kratke priče, ljeto, more, plaža, emocije, obitelj, prijatelji, svakodnevica

E-mail: Josipa Jurjević

 

Naslov: Život pomalo i na brzinu
Autor/autorica: Josipa Jurjević
Broj stranica: 92
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-864-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.