Andreja_Bubić_Uvik_isto_more,_nikad_isti_val_webknjizara_redak_WEB_1304
Product Code: W-1304

UVIK ISTO MORE, NIKAD ISTI VAL, Andreja Bubić

180,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Svezak uključuje neobjavljenu rukopisnu ostavština koja se sastoji od dviju knjiga. Prva je roman „Čujemo se, vidimo“, generacijska freska koja prati više desetaka likova mlađe srednje generacije u prepoznatljivom splitskom ambijentu. Druga je knjiga „Svak ima nešto“, proza koju sama autorica podnaslovljuje „a story, zapravo tri“. Bubić je, čini se, svoju prvu i veću prozu smatrala romanom, a drugu, manju proznu cjelinu ‒ zbirkom pripovijedaka.

 

Bilješka o autorici:

Andreja Bubić (Split, 1978. – Split, 2021.) imala je javnu karijeru, onu koju su svi znali. Bila je cijenjena psihologinja, publicirana i citirana znanstvenica te omiljena sveučilišna profesorica. Sve to vrijeme, međutim, Andreja Bubić stvarala je i jednu drugu „karijeru“ koju je držala skrovito, u potaji svoga računala. Tu karijeru gradila je polako i pomno, ustrajno i bez žurbe, vjerujući da će doći trenutak da se ona obznani svijetu. Ta druga karijera bila je ona pisca. Napisala je dva romana i nekoliko samostalnih kratkih priča. Neka prozna djela publicirana su joj u časopisima u Splitu i Zadru. Ipak, daleko najveći dio njezinih književnih uradaka – uključujući i oba ova rukopisa ‒ ostao je neobjavljen za života

 

Naslov: Uvik isto more, nikad isti val
Autorica: Andreja Bubić
Broj stranica: 404
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022
ISBN: 978-953-336-851-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.