Eliša_Papić_Gad_webknjizara_redak_WEB_1287
Product Code: W-1287

GAD, Eliša Papić

99,00 kn
Manufacturer Vlastita Naklada

Sažetak:

Gubiš vrijeme. Knjiga koju gledaš nije za tebe. Nema apsolutno nikakvu vrijednost ni poantu. Ovo je knjiga o vilenjacima. O šumskim čudovištima, o Rusima, o Amerikancima, o rock koncertima, o pisanju, o cuganju, o drogiranju. O fontovima. O kraju svijeta, o opsjednutim dvorcima, o Holokaustu, o dementnim staricama. O sjenama koje pričaju. O ubojstvima. O ljubavi. O varanju. O seksu. O djeci. O braći. O lažima. O istinama. O kaosu. O miru. O životu. Što će ti to, koji k***c?

 

Bilješka o autoru:

Eliša Papić rođen je 1992. godine. Osnovnu školu pohađao je u Puli, gdje je završio i jezičnu gimnaziju. Nakon toga preselio se u Rijeku gdje je završio Medicinski fakultet. Glazbenik, pisac i liječnik. Kao glazbenik, iza sebe ima nekoliko EP-ova i albuma: Chapters (2018.), Chaos Buddy (2019.), Let Me Tell You About (2020.) i Amy (2021.). U užem i širom izboru nekoliko književnih natječaja (Prozak, Metafora, Sedmica & Kritična Masa i dr.). Pobjednik je Festivala europske kratke priče (FEKP) 2019. godine. Autor je romana “Šest žica i Stetoskop” (Naklada Bošković, 2017.) i pjesničke zbirke “Aurora” (Vlastita naklada, 2020.). Sa svojom velikom glavom i kratkim ekstremitetima izgleda malo kao homunculus. Ne voli stiropor i električne romobile. Vjeruje u Nicolasa Cagea.

Ključne riječi: eliša papić, gad, roman, metafikcija, parodija, komedija, fantasy, sf, yusuf, preljub, denny, bubble

Link: https://www.facebook.com/episanje

E-mail: Eliša Papić

 

Naslov: Gad
Autor: Eliša Papić
Broj stranica: 200
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-49263-2-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.