JASMIN_2
Product Code: W-1134

GRAMMAR FOR MARINERS: GRAMMAR COURSEBOOK FOR STUDENTS OF MARITIME COURSES, Grupa autora

Sažetak:

Udžbenik uključuje gramatičke cjeline koje su djelomično ili u potpunosti pokrivene sveučilišnim izvedbenim programima u području nastave engleskoga jezika u struci. Prvenstveno je namijenjen nastavnicima i studentima pomorskih smjerova, ali mogu ga koristiti i studenti srodnih studija. Sadrži šest poglavlja u kojima se redom obrađuje gradivo iz gramatike engleskog jezika na način da je poseban naglasak stavljen na korištenje autentičnih tekstova koji sadrže vokabularne jedinice iz struke. U udžbeniku se nalaze i rješenja vježbi tako da je jednako primjeren i za samostalno učenje i usvajanje gradiva.

 

Bilješka o autorima:

Jasmina Jelčić Čolakovac je diplomirala engleski jezik i književnost 2011. godine na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Doktorirala je u području primijenjene lingvistike 2017. godine u Ljubljani. Od 2016. godine zaposlena je na Pomorskom fakultetu u Rijeci gdje predaje engleski jezik studentima nautičkog smjera.
Irena Bogunović je diplomirala engleski jezik i književnost 2008. godine na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Doktorat iz kognitivnih znanosti stekla je 2017. godine u Zagrebu. Od 2009. godine zaposlena je na Pomorskom fakultetu u Rijeci gdje predaje engleski jezik studentima elektroničkog smjera. 

Ključne riječi: engleski jezik u struci, gramatika, pomorstvo, elektronika, visokoškolsko obrazovanje

E-mail: Kontakt

  

Naslov: Grammar for mariners: Grammar coursebook for students of maritime courses
Autori: Jasmina Jelčić Čolakovac, Irena Bogunović
Broj stranica: 222
Nakladnik: Pomorski fakultet u Rijeci
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-165-133-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

  

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.