Dalibor_Legac_i_Željko_Martinović_Analiza_recentnih_presuda_Suda_Europske_unije_iz_područja_izravnog_oporezivanja_webknjizara_redak_WEB_1252
Product Code: W-1252

ANALIZA RECENTNIH PRESUDA SUDA EUROPSKE UNIJE IZ PODRUČJA IZRAVNOG OPOREZIVANJA, Dalibor Legac i Željko Martinović

Sažetak:

U ovom priručniku daje se prikaz nekih važnijih odnosno novijih presuda Europskog suda koje se odnose na oporezivanje izravnim porezima (npr. porez na dohodak i porez na dobit). Budući su u nekoliko navrata u posebnim brojevima Poreznog vjesnika objavljivane presude Europskog suda, u ovom su se broju autori usredotočili na one dosad neobjavljene.

Priručnik je strukturiran na način da su presude raspoređene u zasebne cjeline prema posebnim poreznim područjima koje dotiču, no to nije uvijek moguće točno odrediti jer se mnoge presude dotiču više raznih poreznih područja što ovisi o pitanjima i činjenicama konkretnog slučaja na koji se odnose.

 

Ključne riječi: porezi, Hrvatska

E-mail: Kontakt 

  

Naslov: Analiza recentnih presuda Suda Europske unije iz područja izravnog oporezivanja
Autori: Dalibor Legac i Željko Martinović
Broj stranica: 830
Nakladnik: Institut za javne financije, Zagreb
Godina izdanja: 2021.
ISBN: ISSN 1333-073X
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.