Ksenija_Kapec_Seoske_priče_Lunjo_i_kornjača_webknjizara_redak_WEB_1229 - Copy
Product Code: W-1229

SEOSKE PRIČE: LUNJO I KORNJAČA, Ksenija Kapec

150,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Slikovnica „Seoske priče: Lunjo i kornjača“ govori o djeci vrlo važnim stvarima preko zanimljivog prikaza odnosa Lunje i kornjače. Priča upućuje na bitne stvari na koje odrasli usmjeravaju djecu, ali to čine na svoj odrasli način, što djeca ne razumiju i često ne prihvaćaju. Priča o Lunji i kornjači iznosi odnos Lunje i kornjače koji uključuje prihvaćanje različitosti, ali pokazuje i načine kojima možemo uljepšati život sebi i drugima, steći nova prijateljstva, a istodobno cijeniti ono što imamo. Opisani prikaz otkriva ne samo kreativnost autorice, nego i dobro poznavanje djece, njihovih potreba i specifičnosti pristupa uvažavajući pritom i njihov uzrast i njihove potrebe. Priča je posebno važna za odrasle koji često, u najboljoj namjeri, biraju metode odraslih zaboravljajući da su bili djeca i što je njima kao djeci trebalo. Preporučuje se da priču pročitaju i odrasli, da se vrate u razdoblje svoga djetinjstva i da prema svojim potrebama tada i spoznajama sada, odaberu zanimljiv i prihvatljiv način, odnosno najbolji način pristupanja djetetu. Još jedanput naglašavam kreativnost autorice i dobro poznavanje potreba i pristupa djeci.

Prof. dr. sc. Dubravka Kocijan Hercigonja, psihijatrica i psihoterapeutkinja za djecu i adolescente

 

Bilješka o autorici:

Ksenija Kapec rođena je 9. srpnja 1982. u Zagrebu. Diplomirala je logopediju 2009. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kontinuirano se obrazuje u području logopedije i psihoterapije djece, mladih i odraslih. Svaki dan gleda kao novi izazov i priliku za stjecanje novih znanja i vještina koji je obogaćuju te čine dobro drugima. Trenutno živi i radi na otoku Rabu.

Ciklus Seoske priče autorica posvećuje svojoj baki Milici u znak zahvalnosti za sve lijepe trenutke koje joj je pružila tijekom djetinjstva.

Priča Lunjo i kornjača četvrta je priča spomenutog ciklusa.

E-mail: Ksenija Kapec 

 

Naslov: Seoske priče: Lunjo i kornjača
Autorica: Ksenija Kapec
Broj stranica: 24
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-794-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.