Miro_Vlahov_Šepurina_u_srcu_webknjizara_redak_WEB_1224
Product Code: W-1224

ŠEPURINA U SRCU, Miro Vlahov

59,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Šepurina u srcu zbirka je pjesama koje govore o ljubavi prema rodnome mjestu, uspomenama iz djetinjstva i starim običajima. Autor kroz djelo opisuje svoj život, osjećaje, važnosti vjere i obitelji. Pjesme su uglavnom pisane na zavičajnom govoru.

 

Bilješka o autoru:

Miro Vlahov rođen je 1956. godine u Prvić Šepurinama na otoku Prviću, malom komadu raja smještenom u šibenskom arhipelagu. Na otoku je odrastao u kršćanskoj obitelji, a život ga je odveo na more gdje je proveo dugih 40 godina radeći na brodovima kao kuhar. Ovaj iskreni zaljubljenik u Dalmaciju, brodove i more, rodno mjesto, a najviše u svoju obitelj, danas u mirovini vrijeme provodi slaveći Boga, pišući pjesme, pjevajući i loveći ribu. Autor je svih crteža koje se nalaze u knjizi, kao i naslovne slike.

Ključne riječi: vjera u Boga, dom, obitelj, ljubav, more, brodovi, otok

 

Naslov: Šepurina u srcu
Autor: Miro Vlahov
Broj stranica: 170
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-789-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.