Vladimir_Šoštarić_Priče_iz_ovog_i_onog_života_webknjizara_redak_WEB_1211
Product Code: W-1211

PRIČE IZ OVOG I ONOG ŽIVOTA, Vladimir Šoštarić

99,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Ovu knjigu čini mozaik od pedeset povezanih životnih priča protkanih britkim humorom i emocijama koje se nevjerojatnom lakoćom prenose na čitatelja i zrače nepopravljivim i zaraznim autorovim optimizmom. Priče su inspirirane ljudima i događajima koji su se generacijama prenosili s koljena na koljeno unutar autorove obitelji, ali i osobnim iskustvima tijekom njegova djetinjstva, mladenaštva i zrele dobi, a s kojima se čitatelj lako može poistovjetiti. Iako priče u sebi sadrže autobiografske motive, oni su tek medij kojim se čitatelju na nenametljiv i duhovit način prenose male životne mudrosti ili upute korisne za život.

 

Bilješka o autoru:

Vladimir Šoštarić rođen je u Bjelovaru 1971. godine u kojem je, uz manje prekide, živio do početka osnovne škole, a potom se seli u Đurđevac. Tamo završava osnovnu i srednju školu. Fakultetsko obrazovanje nastavlja u Zagrebu gdje 1996. godine stječe titulu diplomiranog ekonomista, a iste godine zapošljava se u financijskom sektoru te nastavlja živjeti u Zagrebu. U slobodno vrijeme objavljuje blogove i bavi se kulturno-umjetničkim radom. Oženjen je i otac je troje djece.

Ključne riječi: priče iz ovog života, Radić, Šoštarić, obitelj, humor, kumovi, prijatelji, putovanja, autobiografski motivi, priče iz onog života

Link: https://www.facebook.com/PriceSostaric

E-mail: Vladimir Šoštarić 

 

Naslov: Priče iz ovog i onog života
Autor: Vladimir Šoštarić
Broj stranica: 192
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-724-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.