Jela_Kraljević_Priručnik_za_iscjeljivanje_i_transformaciju_kolektivnih_uvjerenja_webknjizara_redak_WEB_1212
Product Code: W-1212

PRIRUČNIK ZA ISCJELJIVANJE I TRANSFORMACIJU KOLEKTIVNIH UVJERENJA, Jela Kraljević

129,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

U ovom priručniku kanalizirala sam tehnikom Theta Healinga Vianne Stibal vjerovanja koja su duboko ukorijenjena u kolektivnoj svijesti, čiji utjecaj ne prepoznajemo, nismo ih nikada propitali a prihvatili smo ih kao stvarne iako u svojoj srži ta uvjerenja nisu istina po Stvoriteljevoj perspektivi, definiciji i razumijevanju, stvaraju unutarnji konflikt, a manifestiraju se u našem životu putem tjelesnih poruka kroz bol, bolest, nelagodu ili neželjene situacije. Kroz njih se osvještavaju reaktivna ponašanja, djelovanja, svako treba, moram, ne smijem, strah me, koji čuče u našoj podsvijesti i spoznaje problem u njegovom korijenu. S obzirom na širinu ove materije obradila sam neke poremećaje i organe po navođenju a to su: anksioznost, crijeva, demencija, desni kuk, dijabetes, epidemija, hemoroidi, hipofiza, jajnici, jetra, kosa, koža, kralježnica – lumbalni dio, lijeva dojka, lijevi bubreg, lijevi kuk, maternice – miom, maternica – nehomogeno zadebljanje, maternica, migrena, nadbubrežne žlijezde, novac, osjećaj nedostatka ljubavi, ovisnosti o željenoj osobi, ovisnosti o neželjenoj osobi, pluća, prostata, psorijaza, rak, sinusi, srce, štitnjača, tuga, visoki krvni tlak, zdjelica, zdravlje, zubi, želudac. Priručnik je koncipiran tako da su za svako ovo područje navedeni podsvjesni programi i uvjerenja koja dovode do problema i postupak transformacije istih kroz energetsko poravnanje za svako od njih Tehnikom emocionalne slobode Garya Craiga. Osvještavanjem uvjerenja obično doživimo onaj aha momenat, oslobodimo se nepotrebnih tereta, osjetimo neopisivo olakšanje i preuzimamo aktivnu ulogu u iscjeljenju svoje podsvijesti čime širimo polje razumijevanja, suosjećanja i ljubavi za sebe i za druge.

Ovaj priručnik posvećen je s ljubavlju mojim potomcima, sinovima Nikoli i Bruni i mojim precima.

 

Bilješka o autorici:

Rođena je 05. 05. 1696. u općini Brčko, Bosna i Hercegovina gdje je i završila Srednju ekonomsku školu. 1988. seli u Zagreb. Diplomirana ekonomistica po zanimanju nakon dugogodišnjeg vođenja računovodstva i rada s papirima mijenja svoj životni put. Kroz seminare i radionice duhovnog karaktera educira se u području duhovnosti i energetskog iscjeljivanja, uranja u svijet energije, uviđa svoje talente i sposobnosti i tako odgovara na poziv svoje duše kako bi na najbolji i najuzvišeniji način bila doprinos sebi i svijetu oko sebe kroz uspješno detektiranje uzročno-posljedičnih veza i transformaciju istih.

Ključne riječi: Transformacija uvjerenja, promjena podsvjesnih programa, promjena percepcije, Theta Healing, energetsko iscjeljivanje, bolje razumijevanje sebe i svijeta oko sebe

E-mail: Jela Kraljević 

 

Naslov: Priručnik za iscjeljivanje i transformaciju kolektivnih uvjerenja
Autorica: Jela Kraljević
Broj stranica: 298
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-728-6
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.