Gabriela_Davidovska_–_Banić_U_svemu_najbolja_životinja_webknjizara_redak_WEB_1225 (1)
Product Code: W-1225

U SVEMU NAJBOLJA ŽIVOTINJA, Gabriela Davidovska – Banić

110,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

I pored svega što je prošla u životu, Ela nikada nije skroz odrasla, niti pak je prestala vjerovati u ljubav, dobrotu i ostvarenje snova. Ona prati svoja uvjerenja i ne opire se svom avanturističkom duhu. Zbog toga, život i dalje ima iznenađenja za nju. On joj pokazuje, da je može provesti podzemljem dok je diše u oblacima, na kojima ona vjeruje da joj je oduvjek bilo mjesto, ali nikako samoj. Zakopana je živa, da bi se od tamo izvukla sa jednim od najvećih blagoslova. Jedan od najgorih dana u životu, donosi joj veliku sreću. čini se da konačno dolazi vrijeme kada će ova žena hodati samo ravnom i laganom stazom, sve dok joj pandemija ispred nosa ne zatvori granice koje jesu na tu stazu i koje mora prolaziti da bi živjela svojim novim životom. Koliko je žrtvi i štete pretrpio svijet? Koliko trpi Elin svijet? Misli li virus da može pobjediti i zaustaviti ovu tvrdoglavu lubanju?

Roman govori o ljubavi, izdržljivosti, volji i upornosti. I to da ove osobine ništa vanjsko ne može nadvladati. Iznutra dolaze i samo se iznutra i mogu uništiti. Upiranje prstom u valjnske uvjete, samo je pokušaj opravdati čovjekovu slabost i nesposobnost.

 

Bilješka o autorici:

Gabriela Davidovska Banić rođena je u Makedonskom gradu Kumanovo, 12. 10. 1977. Od 2012 godine živi i radi u Rovinju, Republika Hrvatska. Autorica je romana „Hrabra kukavica“ koji je 2021 godine izašao kao njen prvenac na Hrvatskom jeziku i romana „Mama od magle“ koji je iste godine tiskan na Makedonskom jeziku.

Ključne riječi: Roman, ljubav, Covid, pandemija.

E-mail: Kontakt

 

Naslov: U svemu najbolja životinja
Autorica: Gabriela Davidovska – Banić
Broj stranica: 224
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021
ISBN: 978-953-336-790-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.