Ana_Bašić__Vlahove_priče_u_izolaciji_webknjizara_redak_WEB_1214
Product Code: W-1214

VLAHOVE PRIČE U IZOLACIJI, Ana Bašić

Sažetak:

VLAHOVE PRIČE U izolaciji su zgode dječaka po imenu Vlaho, koji istražujući svijet kao i svako dijete oko sebe. Vlaho se nalazi u izolaciji kao rezultat Covida 19. Slikovnica, odnosno tekst je napisan u stihu, što u biti plijeni dječju pozornost. Priča je po sadržaju i edukativna i stimulativna.
Dječja poezija ili proza, no za ranu dob od velikog je značaja za svaku sredinu, pogotovo kada je u ovakvim događajima uključena interakcija autora i djece. Osim toga ovakve slikovnice se lako prerađuju u igrokaze.

Bilješka o autorici:

ANA BAŠIĆ je rođena u Dubrovniku 20. lipnja 1961.godine. Studiji umjetnosti, književnosti, prava. Predsjednik ULIPUD-a, USUD-a Ana Bašić i voditelj KUS-a. Prva zbirka poezije je objavljena 1978.g.Dio je svjetske književne akademske zajednice - žirirano među 100 najboljih pjesnika na svijetu. Iza sebe ima 215 skupnih i 41 samostalnu izložbu osobnog stila “ŠOK ART “. 2019.g.tiskana je i promovirana slikovnica ŠALJIVI BROJEVI, VLAHOVE PRIČE…

Ključne riječi: PRIČA. VLAHO dubrovački zaštitnik.

Link: Osobna fb stranica autora djela RIJEČ I SLIKA

E-mail: Ana Bašić 

 

Naslov: Vlahove priče u izolaciji
Autorica: Ana Bašić
Broj stranica: 12
Nakladnik: UDRUGA SAMOSTALNIH UMJETNIKA DUBROVNIK-ANA BAŠIĆ USUD-ANA BAŠIĆ
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-48884-3-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

  

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.