Mauro_Lacovich_i_sur._Čarobnjak_Pufić_–_U_Izgubljenoj_Šumi_webknjizara_redak_WEB_1215
Product Code: W-1215

ČAROBNJAK PUFIĆ – U IZGUBLJENOJ ŠUMI, Mauro Lacovich i sur.

99,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Jednog dana, putem Magičnog Ogledala, Čarobnjaku Pufiću javila se njegova prijateljica Sova iz Izgubljene Šume. Zatražila ga je da dođe u posjetu i pomogne šumskim stanovnicima koje su snašle mnoge nevolje. Tako je započela Pufićeva avantura pomaganja i rješavanja problema u kojoj je i sam mnogo naučio.

Suradnjom s djecom koja su smislila Pufićeve zgode, te iste crtala, Mauro Lacovich spojio je sve u jednu priču, dok je kombiniranjem njihovih i svojih ilustracija kreirao jedinstveni vizualni doživljaj Pufićeve avanture.

 

Bilješka o autoru:

Mauro Lacovich, prof., dipl. psiholog, psihoterapeut, rođen je u Rijeci, a živi u Irskoj. Zbog korištenja priča u psihoterapiji, kao i u svojim knjigama, gdje ih kroz iscjeljujući kontekst koristi umjesto izravnih savjeta, prepoznat je kao nasljednik Jorgea Bucaya.

Baveći se terapeutskim pričama za djecu razvio je jedinstven stil u istima. Vodi radionice terapeutskih priča za djecu namijenjene roditeljima i stručnjacima. Mnoge njegove priče mogu se pronaći na internetu u obliku besplatnih e-slikovnica. Autor je popularnih knjiga.

Ključne riječi: Dječja knjiga, Slikovnica, Terapeutska priča, Priča koja pomaže
 
E-mail: Mauro Lacovich 

 

Naslov: Čarobnjak Pufić – U Izgubljenoj Šumi
Autor: Mauro Lacovich i sur.
Broj stranica: 50
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-730-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.