Zdravka_Kalanj_QTICH_OBLUTAK–_KAMENI_LUTAK_Bella_na_tragu_spoznaje_webknjizara_redak_WEB_1202
Product Code: W-1202

QTICH OBLUTAK– KAMENI LUTAK Bella na tragu spoznaje, Zdravka Kalanj

120,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak: 

Bella je draga djevojčica koja pati od tjeskobe i straha u društvenim situacijama. Njena jako izražena sramežljivost ne dopušta joj uživati u bezbrižnom djetinjstvu i svemu lijepom što ono nosi. Rado bi se družila i igrala s ostalim vršnjacima, ali zbog svojih iskrivljenih misli, punih negativnih vjerovanja o sebi, izgubi hrabrost i uvijek ostane sama.

Jednog dana Bella na plaži pronalazi oblutke te odluči napraviti svog kamenog lutka. Nakon što je uspjela u svom naumu, poželjela mu je laku noć s velikom nadom da će joj i u snove doći. 

Idućeg jutra radnja se počinje iznenađujuće odvijati. Bella se budi u hladnoj špilji, a uz nju se pojavljuje i oživljeni kameni lutak. Zajedno kreću na put tražeći izlaz iz tame.

Na tom putu  Bella će se  naučiti nositi sa situacijama kojih se boji i stjecati sve više samopouzdanja.

  

Bilješka o autorici:

Zdravka Kalanj rođena je u Rijeci 1978. godine u studenom mjesecu i odrasla u malom ribarskom mjestu Klenovici.

Okružena brojnom familijom i dragim ljudima upijala je razne životne priče, često odlazila u svoj svijet mašte te na mjesta koja su joj rado opisivali…

Ubrzo je shvatila i da ju pisanje jako privlači. Svoje misli i osjećaje najlakše je izražavala na taj način. Možda će riječi koje ostave trag pronaći put i doći do srca onog kome je namijenjeno… bila je njena misao koja je uvijek na neki način bila i zvijezda vodilja… zvijezda koja ju dovela i do ove priče.

Pronalazeći se u likovima koji imaju probleme slične našima, vjeruje da bismo uspjeli osloboditi i svoje potisnute osjećaje.

Pomoći nekome, udijeliti pokoju riječ utjehe pa možda i povratiti davno izgubljeno samopoštovanje… to je ono što ju je oduvijek inspiriralo.

 

Ključne riječi: djevojčica , oblutak, djevojčica Bella, kameni lutak

E-mail: Zdravka Kalanj 

 

Naslov: QTICH OBLUTAK– KAMENI LUTAK Bella na tragu spoznaje
Autorica: Zdravka Kalanj
Broj stranica: 28
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-719-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.