Tanja_Purgar_Život_nakon_smrti_webknjizara_redak_WEB_1140
Product Code: W-1140

ŽIVOT NAKON SMRTI, Tanja Purgar

225,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Ova knjiga se temelji na stvarnim doživljajima SMRTI i susreta s BOGOM na najvišoj razini postojanja ČISTE BOŽANSKE SVIJESTI, na doživljaju USKRSNUĆA (povratka u zemaljsko tijelo) te naknadnog PROSVJETLJENJA UMA.
U knjizi možete pročitati detaljan opis svih tih veličanstvenih doživljaja koji su mi donijeli spoznaju o postojanju Viših razina Čiste Božanske Svijesti sve do zemaljskog oblika života koji je ujedno i Vaša posljednja spona s Istinskim Bogom.
I ono najvažnije, nitko na zemlju nije došao po izmišljenom „duhu svetom“ pa tako niti Vaša Vjerska Ikona čije sam prelijepo lice vidjela još u djetinjstvu i tijekom mnogih noći bez sna koje sam provodila u društvu svoga Istinskog Boga s kojim sam razmjenjivala misli pune radosti i Ljubavi i kojeg sam smatrala svojim Svjetlosnim prijateljem. Taj moj Svjetlosni prijatelj dočekao me je raširenih ruku na samom Izvoru Svjetlosti tijekom moje SMRTI kada sam bila Njegov maleni Božanski odraz.

 

Bilješka o autorici:

Autorica ističe da je cijeli svoj život provela u potrazi za Istinskim Bogom jer joj se definicija crkvenog boga nije svidjela zato što nije mogla prihvatiti boga koji svog Sina Jedinca šalje na zemlju da umre u najtežim mukama za bezvrijedni svijet koji uživa u krvi i nasilju koje odobrava crkveni bog. Svoja dramatična iskustva iz djetinjstva opisuje kroz viđenje Božanske pojave koja joj je gotovo svaku noć dolazila iz ogromnog Svjetla s kojom je ostajala budna sve do jutra i nakon čega bi imala neopisivu moć pozitivne energije. Njezina sumnja u crkvenog boga pokazala se opravdanom nakon susreta s Istinskim Bogom tijekom SMRTI i naknadnog Prosvjetljenja uma, što opisuje pri povišenoj Svijesti i dubokim emocijama prožetim slikovitim prikazima svojih višekratnih susreta s Čistom Božanskom Svijesti.

Ključne riječi: tajna vječnog života susret s bogom na najvišoj razini postojanja čiste božanske svijesti smrt i uskrsnuće prosvjetljenje uma

E-mail: Tanja Purgar 

 

Naslov: Život nakon smrti
Autorica: Tanja Purgar
Broj stranica: 298
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-759-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.