Josip_Juko_Ugovor_zle_sudbine_webknjizara_redak_WEB_1120
Product Code: W-1120

UGOVOR ZLE SUDBINE, Josip Juko

79,99 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Običan život momka postaje sve samo ne svakidašnji i normalan nakon Ugovora koji potpisuje s Vragom. Ugovor koji osigurava raj, ali vodi i ima siguran put u pakao. Uz sve mladenačke izazove, glavnom liku Josipu je najveći problem kako ne upasti u Luciferovu zamku i kako ne prekršiti Ugovor s njime. Simbolika boja, brojeva i kratke skrivene poruke dopuštaju čitatelju da pokuša predvidjeti nastavak knjige.

Bilješka o autoru:

Rodio se 6. srpnja 2003. godine u Novoj Biloj. Nakon što je prvih 5 godina života proveo u malenom gradiću srednje Bosne, doselio se u Vrbovec gdje i sada živi. U Vrbovcu je završio osnovnu školu, nakon toga upisuje Tehničku školu Ruđera Boškovića u Zagrebu. Voli sport, životinje i komunikaciju s ljudima, a u životu moralna načela i razmišljanja pronalazi u Kristu i samoj vjeri.

Ključne riječi: Ugovor, zlo, Vrag, sudbine, Josip, Lucifer, demoni, prijevara

Link: https://www.instagram.com/mr_juko25/

E-mail: Josip Juko 

 

Naslov: Ugovor zle sudbine
Autor: Josip Juko
Broj stranica: 146
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-745-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.