Andrea_Russo_Motivacija,_komunikacija_i_odnosi_u_svijetu_rada__webknjizara_redak_WEB_1105
Product Code: W-1105

MOTIVACIJA, KOMUNIKACIJA I ODNOSI U SVIJETU RADA, Andrea Russo

130,00 kn

Sažetak:

U svakom trenutku nalazimo se u odnosu i komunikaciji. Čak i kada ništa ne govorimo ili ne činimo, sama naša nazočnost u određenoj sredini stavlja nas u određeni odnos i komunikaciju s okolinom i sa svima i svime što čini tu okolinu. Odnosi i komunikacija, ali i naša unutarnja motivacija, ključ su ostvarenja i ispunjenja našeg bića. Ipak, većina ljudi provodi većinu svoga vremena nesvjesna značenja i potencijala koje ovi pojmovi imaju i mogu imati u oblikovanju kvalitete njihovog života i rada.

Znanja i vještine produktivnog motiviranja i komuniciranja u radnom okruženju postaju tako jedna od najvažnijih vještina suvremenog svijeta rada. Cilj je potaknuti razvoj svijesti, znanja i vještina koji će unaprijediti naš kapacitet konstruktivnog i na doprinos usmjerenog djelovanja u odnosima i komunikaciji sa samim sobom, svojim bližnjima i radnim okruženjem te svojom zajednicom.

Udžbenik je namijenjen studentima Pomorskog fakulteta u Splitu za smjerove Pomorska nautika, Pomorski menadžment i Pomorske tehnologije jahta i marina. Međutim, udžbenik mogu koristiti studenti i drugih smjerova, odnosno svi koji su zainteresirani raditi na unapređenju znanja i vještina komunikacije, motivacije i gradnje kvalitetnih odnosa, a posebice pomorcima, skiperima i ljudima koji žive s morem i od mora.

Bilješka o autorici:

Rođena je i živi u Splitu. Studij psihologije i pedagogije završila je u Sarajevu, a poslijediplomski studij biomedicinskih znanosti, polje javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2011. Kontinuirano se usavršavala tijekom cijeloga radnog vijeka u zemlji i inozemstvu. Objavila je veliki broj stručnih i znanstvenih radova te je autorica ili koautorica više knjiga.

Radi kao izvanredna profesorica na Pomorskom fakultetu u Splitu gdje je osmislila i vodi kolegije: Psihosociologija, Upravljanje ljudskim resursima i Organizacijska znanost. Voditeljica je Ljetne škole Pomorskog fakulteta u Splitu od 2017. te je voditeljica studija Pomorske tehnologije jahta i marina na Pomorskom fakultetu u Splitu od 2018.

Područje znanstvenog i stručnog interesa autorice su međuljudski odnosi u svijetu rada u cilju povećavanja produktivnosti i zdravlja zaposlenika te shvaćanje utjecaja novih tehnologija i drugih promjena i izazova na profesionalni i obiteljski život, s posebnim naglaskom na očuvanju mentalnog zdravlja. Dobitnica je priznanja za izuzetan doprinos na promicanju i razvoju Udruge hrvatskih ratnih veterana grada Splita 2001. te priznanja Ureda za udruge Vlade RH za projekt Primjer dobre prakse u sklopu programa CARDS 2004. ‒ Europski fondovi za razvoj civilnog društva u Hrvatskoj: Zbornik uspješno provedenih projekata financiranih sredstvima Europske unije Stella Polaris – socijalno-zdravstveni akcijsko-preventivni program 2010.

Ključne riječi: motivacija, komunikacija, odnosi, radno mjesto

E-mail: Andrea Russo 

 

Naslov: Motivacija, komunikacija i odnosi u svijetu rada
Autorica: Andrea Russo
Broj stranica: 228
Nakladnik: Pomorski fakultet u Splitu
Godina izdanja: 2021 .
ISBN: 978-953-6655-78-6
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.