Dinko_Kreho__Naš_vršnjak_Dylan_Dog_(1986-2016)_webknjizara_redak_WEB_1122
Product Code: W-1122

NAŠ VRŠNJAK DYLAN DOG (1986-2016), Dinko Kreho

85,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Britko i duhovito pisana pripovijest o stripu koji je obilježio generacije, hitu talijanske škole, Bonellijevom Dylanu Dogu. Za fanove serijala knjiga donosi nova čitanja, neortodoksan izbor epizoda, i njihovo promišljanje unutar specifičnog konteksta SFRJ i država koje su je naslijedile. Oni, pak, koji ovaj strip nikad nisu imali u rukama u Krehinoj će autobiografski obojenoj knjizi moći pronaći raznovrsne i uzbudljive uvide u društvene silnice koje su oblikovale naše živote u protekle tri decenije - a možda i povod da daju priliku i samom Dylanu Dogu.

Bilješka o autoru:

Dinko Kreho piše i objavljuje eseje, poeziju, književnu kritiku i kratku prozu, te prevodi s francuskog jezika. Dosad je objavio tri pjesničke i jednu esejističku knjigu, kao i jednu radio dramu (u koautorstvu). Trenutno živi u Zagrebu kao slobodni autor.

Ključne riječi: Dylan Dog; strip; Bonelli; strip u SFRJ; strip u Hrvatskoj

Link: https://hrvatskodrustvopisaca.hr/hr/clanstvo/clan/dinko-kreho


Naslov: Naš vršnjak Dylan Dog (1986-2016)
Autor: Dinko Kreho
Broj stranica: 110
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-747-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.