Boris_Obsieger_Vijčani_i_stezni_spojevi_webknjizara_redak_WEB_1096
Product Code: W-1096

VIJČANI I STEZNI SPOJEVI, Boris Obsieger

150,00 kn
Manufacturer Vlastita Naklada

Sažetak:

Udžbenik Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u zbirci Elemenati strojeva namjenjen studentima tehničkih fakulteta. Osim studenata koriste ga i stručnjaci u praksi kao priručnik pri rješavanju praktičnih problema.

Udžbenik je podijeljen na sedam poglavlja u kojima su opisani 1. elementi vijčanog spoja, 2. pričvrsni vijčani spoj, 3. prednapregnuti vijčani spoj, 4. Stožasti stezni spojevi, 5. stezni ulošci, 6. stezna ljuske i 7. stezni diskovi.

Praktična primjena podržana je s 155 crteža i 86 tablica, s postavljenim proračunima i primjerima
označavanja te povezivanjem s europskim (EN) i međunarodnim (ISO) normama.

Bilješka o autoru:

Dr. sc. Boris Obsieger, redoviti je profesor najprije na Tehničkom Fakultetu na Sveučilištu u Rijeci, a potom i na Tehničkom Fakultetu Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, gdje drži nastavu iz elemenata strojeva, čvrstoće, robotike i numeričkih metoda na stručnim, sveučilišnim i doktorskim studijima. Održao je nekoliko zapaženih pozvanih predavanja na inozemnim sveučilištima, bio je predsjednikom međunarodnih kongresa CADAM i glavnim urednikom međunarodnog časopisa Advanced Engineering. Autor je više udžbenika na hrvatskom i engleskom jeziku na sveučilištima u Rijeci, Puli, Mariboru i Moskvi, te brojnih znanstvenih radova.

Ključne riječi: Vijci, matice, spojevi s vijcima, pričvrsni vijčani spoj, prednapregnuti vijčani spoj, stožasti stezni spojevi, stezni ulošci, stezna ljuske, stezni diskovi.

Link: boris.obsieger.org

Naslov: Vijčani i stezni spojevi
Autor: Boris Obsieger
Broj stranica: 354
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-7919-49-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.