FESB_Uvod_u_MatLab_WEB
Product Code: W-1067

UVOD U MATLAB S INŽENJERSKIM PRIMJENAMA, Ivo Marinić-Kragić, Milan Ćurković

23,89 €
Manufacturer FESB

Sažetak:

Udžbenik „Uvod u MATLAB s inženjerskim primjenama“ namijenjen je studentima preddiplomskih i diplomskih studija industrijskog inženjerstva, strojarstva i brodogradnje koji uče programiranje u računalnom programu MATLAB®. Udžbenik prvo na postepeni način objašnjava osnove programiranja za inženjere, sve uz razne primjere primjene. Drugi dio kratko objašnjava važne numeričke metode potrebne za rješavanje inženjerskih problema, uz što su i izrađeni gotovi programi i funkcije za primjenu tih numeričkih metoda. Numeričke metode su ukratko objašnjene s težištem postavljenim na njihovom MATLAB programiranju. Riješeni su razni praktični problemi koji obuhvaćaju mehaniku, mehaniku fluida, termodinamiku i druge inženjerske probleme. Ovi problemi su riješeni u smislu izrade programa nakon što je problem ispravno matematički postavljen. Osim riješenih primjera, udžbenik u svakom poglavlju sadržava i velik broj zadataka za vježbu.

Bilješka o autorima:

Ivo Marinić-Kragić je docent na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na katedri za primjenu računala. Autorovo znanstveno istraživanje usmjereno je prema inženjerskoj optimizaciji, parametrizaciji 3D oblika i reverznom inženjerstvu.
Milan Ćurković je docent na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na katedri za primjenu računala. Autorovo znanstveno istraživanje usmjereno je na parametrizaciju 3D oblika, 3D skeniranje/modeliranje i obradu slike.

Ključne riječi: MATLAB, osnove programiranja, numeričke metode,

E-mail: Kontakt

 

 

Naslov: Uvod u MATLAB s inženjerskim primjenama
Autori: Ivo Marinić-Kragić, Milan Ćurković
Broj stranica: 182
Nakladnik: FESB
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-290-101-6
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.