MEDRI_-_PEREŽA_-_Metodološki_priručnik_za_organizaciju_naslovniva_WEB
Product Code: W-1072

METODOLOŠKI PRIRUČNIK ZA ORGANIZACIJU STUDENTSKIH ZNANSTVENIH SKUPOVA, Doc. dr. sc. Nina Pereza, dr. med.

Sažetak:

Priručnik je namijenjen studentima koji sudjeluju u organizaciji znanstvenih skupova pod okriljem Medicinskog fakulteta u Rijeci i znanstvenicima koji im u tome pomažu, odnosno članovima organizacijskog i znanstvenog odbora znanstvenih skupova. Nadalje, ovaj priručnik čini obaveznu literaturu za radionicu „Savladaj umijeće kongresa bez stresa“ i druge znanstvene edukacije, uključujući program cjeloživotnog učenja pod naslovom „Primjenjiva znanost za zdravstvenu profesiju“ Medicinskog fakulteta u Rijeci. Priručnik je strukturiran u obliku detaljnih smjernica koje obuhvaćaju sve segmente organizacije i provođenja znanstvenih skupova, od odabira članova različitih odbora, uređivanja zbornika sažetaka pa sve do predaje izvješća o održanom znanstvenom skupu. S obzirom na to da se koristi i kao obavezna literatura za radionice, ovaj priručnik je zamišljen i kao poslovni rokovnik te se na kraju svakog poglavlja nalazi dnevnik komentara.

Bilješka o autorici:

Nina Pereza docentica je na Katedri za Medicinsku biologiju i genetiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, te viša znanstvena suradnica. Suosnivačica je i voditeljica Studentske sekcije znanstveno-stručnog časopisa Medicina Fluminensis i Studentske sekcije Centra za unaprjeđenje nastavničkih kompetencija i komunikacijskih vještina Medicinskog fakulteta u Rijeci. Dobitnica je Nagrade za nastavnu izvrsnost Sveučilišta u Rijeci, Zahvalnice i Diplome Hrvatskog liječničkog zbora i Nagrade za najbolju mladu znanstvenicu Medicinskog fakulteta u Rijeci za temeljne medicinske znanosti. Autorica je i koautorica brojnih znanstvenih članaka u domaćim i međunarodnim znanstvenim časopisima s relevantnom indeksacijom. Nadalje, njezin dugogodišnji rad temelji se na popularizaciji studentske znanosti, ponajviše kroz edukaciju temeljenu isključivo na metodama aktivnog učenja održavanjem radionica. Urednica je i autorica sedam nastavnih priručnika. Pomoćna je urednica u znanstveno-stručnom časopisu Medicina Fluminensis te članica Uredničkog odbora nekolicine međunarodnih znanstvenih časopisa. Kao Sveučilišna nastavnica, voditeljica je i suradnica na brojnim kolegijima u okviru preddiplomskog, diplomskog, integriranog, doktorskog i specijalističkog studija, pri Medicinskom fakultetu u Rijeci.

Ključne riječi: znanstveni skupovi, aktivno učenje, studenti, znanost, kongres, konferencija, simpozij

Link: https://portal.uniri.hr/portfelj/896

E-mail: Doc. dr. sc. Nina Pereza, dr. med. 

 

 

Naslov: Metodološki priručnik za organizaciju studentskih znanstvenih skupova
Autorica: Doc. dr. sc. Nina Pereza, dr. med.
Broj stranica: 48
Nakladnik: Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-7957-85-8
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.