PERONJA_IVAN-Upravljanje_poslovnim_procesima_u_poduzetništvu_WEB
Product Code: W-1048

UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA U PODUZETNIŠTVU, Ivan Peronja

95,00 kn

Sažetak:

Promjene ponašanja potražnje na tržištima, ali i globalizacijski procesi nameću potrebu mijenjanja ponašanja poduzetnika u upravljanju temeljnim i sporednim poslovnim procesima. Improvizacije kod svih poslovnih subjekata koji uspijevaju opstati u tržišnim uvjetima jačanja konkurencije generiraju izniman rizik, posebice u sferi upravljanja poslovnim procesima. Zbog toga je preporučljivo da poduzetnik sukladno svojim specifičnostima oblikuje vlastiti koncept, odnosno model upravljanja poslovnim procesima radi jačanja ekonomičnosti, rentabilnosti i produktivnosti vlastitog poslovanju. Knjiga je namijenjena svim poduzetnicima koji svoju sudbinu teže uzeti u svoje ruke slijedom toga će se predstaviti relevantna poslovna iskustva upravljanja poslovnim procesima i okviri iskoristivog modela prema kojemu svatko pojedinačno može razvijati i vlastiti koncept.

Bilješka o autoru:

Ivan Peronja, doktor ekonomskih znanosti u zvanju docent i prodekan za poslovodstvo Pomorskog fakulteta u Splitu. Područja znanstvenog interesa su mu vezana uz ekonomiju pomorstva i obalnih područja, financiranje pomorske i lučke infrastrukture. Na Pomorskom fakultetu u Splitu nositelj je više kolegija iz polja ekonomija. Kao član projektnog tima sudjelovao je na više nacionalnih i međunarodnih znanstvenih i stručnih projekata, autor/koautor je nekoliko stručnih studija, te je održao niz predavanja kao angažirani predavač na EU projektima. Autor je dva poglavlja u znanstvenim knjigama, jedne recenzirane nastavne skripte, više od četrdeset objavljenih znanstvenih i stručnih radova. Član je programskog i organizacijskog odbora više međunarodnih znanstvenih konferencija, te recenzent više radova objavljenih u znanstvenim časopisima i međunarodnim zbornicima radova. Član je udruga Danube-Adria Association for Automation & Manufacturing, ERSA Croatia i udruge hrvatski računovođa. 

Ključne riječi: Upravljanje poslovnim procesima, poslovni proces, poduzetništvo


Naslov: Upravljanje poslovnim procesima u poduzetništvu
Autor: Ivan Peronja
Broj stranica: 140
Nakladnik: Pomorski fakultet u Splitu
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-6655-75-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.