MATIJAŠ MARIJETA - Od rukopisa do čitatelja_naslovnica_WEB
Product Code: W-1039

OD RUKOPISA DO ČITATELJA KAKO OBJAVITI, PROMOVIRATI I PRODATI KNJIGU, Marijeta Matijaš

19,78 €
Manufacturer Kreacija j. d. o. o.

Sažetak:

Volite pisati, ali kad dođe vrijeme za objavu ne znate odakle početi?

Možda vas je izdavač odbio ili vam nikad nije odgovorio na vaš upit?

Ne odustajte od svoje knjige!

Knjiga Od rukopisa do čitatelja vaša je ulaznica u svijet samoizdavaštva! Naučit će vas kako objaviti, promovirati i prodati svoju knjigu, a donosi i mnoštvo korisnih savjeta koji će vam pomoći završiti s pisanjem i pripremiti vaš rukopis za sljedeću fazu.

Bilo da prvi put objavljujete knjigu ili to je već vaš treći, četvrti naslov, u ovom ćete priručniku sigurno pronaći nešto za sebe – od konkretnih informacija do ideja i savjeta iz svijeta izdavaštva, marketinga i prodaje knjiga!

Objavimo vašu knjigu zajedno!

Bilješka o autorici:

Marijeta Matijaš autorica je priručnika Mali jezični savjetnik za bolju poslovnu komunikaciju i Umijeće javnog nastupa. Na Filozofskom fakultetu u Rijeci stekla je zvanje profesorice hrvatskog jezika i književnosti, nakon čega stječe i zvanje lektorice. Više od deset godina radila je u novinarstvu na regionalnoj istarskoj televiziji kao novinarka, voditeljica i urednica. Iskustvo u poslovnom planiranju, vođenju i koordiniranju međunarodnih i domaćih projekata, PR-u i izdavaštvu potaknulo ju je na pokretanje vlastite tvrtke.
Marijeta se aktivno bavi poslovnom komunikacijom u praksi držeći edukacije diljem Hrvatske te autorica je nekoliko online tečajeva o javnom nastupu.
Svoj je pečat dala brojnim knjigama domaćih i stranih autora te 2020. čini zaokret u poslovanju pokretanjem prve hrvatske (samo)izdavačke i produkcijske kuće Kreacija koja pomaže autorima objaviti, promovirati i prodati knjigu.
Za više informacija posjetite stranicu www.kreacija.info.

Ključne riječi: kako objaviti knjigu, kako izdati knjigu, izdavaštvo, naklada, rukopis, knjiga, lektura, uredništvo, grafički dizajn, tisak, marketing, prodaja

Link: www.odrukopisadocitatelja.comNaslov: Od rukopisa do čitatelja Kako objaviti, promovirati i prodati knjigu
Autor: Marijeta Matijaš
Broj stranica: 176
Nakladnik: Kreacija j. d. o. o.
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-59688-2-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.