naslovnica WK (9) Lunjo i Prasac
Product Code: W-1014

SEOSKE PRIČE: LUNJO I PRASAC, Ksenija Kapec

150,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak: Seoske priče: Lunjo i prasac

Evo nam još jedne u seriji autoričinih slikovnica za djecu u kojoj glavni lik, psić Lunjo, upoznaje Prasca beskućnika. U jednostavnoj i toploj priči njih se dvojica upoznaju i postaju veliki prijatelji – tema važna svakom djetetu. Isprepliću se motivi identiteta u traženju imena, važnosti slobodne i neopterećene igre, te međusobnog razumijevanja i pomaganja. Priča donosi elemente propitivanja istinskih humanih vrijednosti u atmosferi ljubavi i prihvaćanja, te svakako teži oplemenjivanju dječje duše.

Jasenka Golub, klinički psiholog i psihoterapeut

Bilješka o autoru/autorici:

Ksenija Kapec rođena je 9. srpnja 1982. u Zagrebu. Diplomirala je logopediju 2009. na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kontinuirano se obrazuje u području logopedije i psihoterapije djece, mladih i odraslih. Svaki dan gleda kao novi izazov i priliku za stjecanje novih znanja i vještina koji je obogaćuju te čine dobro drugima. Trenutno živi i radi na otoku Rabu.

Ciklus Seoske priče autorica posvećuje svojoj baki Milici u znak zahvalnosti za sve lijepe trenutke koje joj je pružila tijekom djetinjstva.

Priča Lunjo i prasac treća je priča spomenutog ciklusa.


E-mail: Ksenija Kapec

Naslov: Seoske priče: Lunjo i prasac
Autor: Ksenija Kapec
Broj stranica: 28
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-653-1
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.