Mirjana_Nazor_Male_Priće_9_WEB
Product Code: W-1004

MALE PRIČE 9, Mirjana Nazor

Sažetak:

Knjiga sadrži priče koje se ponedjeljkom ujutro emitiraju na Radio Splitu uz komentar Mirjane Nazor. Priče su vrlo raznolike: neke su suvremene, ima bajki i basni. Za neke su autori poznati, za neke nisu. Primjerene su i djeci i odraslima jer na jednostavan način prenose važne životne poruke.

Bilješka o autoru/autorici:

Rođena u Zagrebu, gdje je diplomirala, magistrirala i doktorirala na Filozofskom fakultetu. Počasna je članica Lige za prevenciju ovisnosti, predsjednica Hrvatske akademske udruge Split-čovjek nadasve- humanisti Hrvatske.
Do sada je objavila pedesetak znanstvenih i stručnih radova, pet knjiga u suautorstvu (Narkomani: smrtopisi, Avanturizam roditeljstva: adolescencija - prevencija, Obiteljska i društvena socijalizacija - prilog nacionalnoj strategiji sprečavanja zlouporabe droga; Izazov je biti učitelj; Bumerang odgoja) te samostalno četiri knjige stručnih eseja: Razbij ogledalo, Genetski modificirani mozak, Otklizavanje pameti i Što smo sijali to žanjemo!.
Objavila je i 9 knjižica pod naslovom Male priče.

Ključne riječi: Kratka priča, mudra pouka, samopomoć

Link: mirjananazor.hr

E-mail: Mirjana Nazor 

 

Naslov: Male priče 9
Autor: Mirjana Nazor
Broj stranica: 186
Nakladnik: HRVATSKA AKADEMSKA UDRUGA SPLIT - ČOVJEK NADASVE
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-7550-25-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

There are yet no reviews for this product.