prijatelji- drugi dio
Product Code: W-1007

PRIJATELJI - drugi dio, Romana Duvnjak

60,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Priča je nastavak kratkog proznog djela Prijatelji. Nesporazumi među stanovnicima livade koji su se u prvom dijelu priče javili, sređuju se. Nastavak donosi događanja nakon pčelina progonstva s livade te njezino snalaženje u svijetu izvan okvira koje je do tada poznavala. Priča ima pozitivan svršetak jer odnosi na livadi postaju onakvi kakvi su bili prije nesporazuma i progonstva.

Bilješka o autoru/autorici:

Romana Duvnjak rođena je u Zadru 13. 8. 1971. Djetinjstvo provodi u Kruševu gdje se od malena susreće s ljepotama krškog krajolika te se on usađuje duboko u njezinu svijest. Vikende često u obiteljskom krugu provodi na Velebitu. Iz Kruševa odlazi u Maslenicu gdje nastavlja djetinjstvo. Ondje zbog ljubavi prema moru, galebovima i novigradskim svićajama prvi put osjeća poriv za pisanjem. Najprije piše pjesme, kratka prozna djela te romane. Osnovnu školu završava u Maslenici, gdje živi do odlaska na fakultet. Nakon osnovne škole u Srednjoj medicinskoj školi Zadar završava smjer farmaceutskog tehničara. Odlazi zatim u Zagreb te na fakultetu Kemijskog inženjerstva i tehnologije stječe zvanje inženjera kemijske tehnologije. Udaje se u Gradinu pokraj Virovitice. Ima supruga i troje djece. Živi u Gradini.

Ključne riječi: livada, pčela, leptir, prijatelji, kratka proza, Romana, Duvnjak

E-mail: Romana Duvnjak 

 

Naslov: Prijatelji - drugi dio
Autor: Romana Duvnjak
Broj stranica: 30
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-649-4
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.