Aleks Bralić - Kvadratura zatvorenog kruga_naslovnicaWEB
Product Code: W-1005

KVADRATURA ZATVORENOG KRUGA, Aleks Bralić

115,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Multižanrovski roman, 310 stranica, A5 format, meki uvez|
Što može željeti jedna obitelj, nego da živi po svom modelu koji je dokazano ugodan i plodonosan. Kao u Božićnoj čestitci, svima zdravlja i sreće! Titranje unutar takve žive strukture, može svaku obitelj dovesti u nepredvidive okolnosti, zbog kojih se svakom članu u kratkom razdoblju od dvije godine (ipak je to kratko razdoblje); dogodi više raznorodnih životnih izazova, nego mnogima tijekom cijelog života. Tako i obitelj Leona Demarkisa, kapetana duge plovidbe, živi sasvim uobičajenim životom; dok iznenadna neočekivana prijetnja ne poruši sve oslonce i započne slijed kaotičnih i nekontroliranih događaja. A oni se, da stvar bude gora, obruše na mlađe; koji su tek organizirali svoju obitelj i pokušavaju se osoviti na noge nakon svakog novog nasrtaja.
Nekad je i najmanji detalj uzrok razornog slijeda, a ponekad i rješenje zavrzlame koja opterećuje čovjeka preko njegovih mogućnosti. Takav detalj može biti i nečiji tik, nekontrolirani i često ponavljani pokret koji, najčešće nepoželjan, ipak postane njegov omen.
U svom tom urnebesnom slijedu, s dozom mangupskog humora, uskače prpošni policajac Robert Radman, koji pokušava riješiti nadolazeće probleme na šaljiv i zabavan način, ne obazirući se na ozbiljnost situacije, nego na kći kapetana...

Bilješka o autoru/autorici:

Aleks Bralić rođen je u Splitu 1963. godine, u obitelji prosvjetnih djelatnika. Poručnik trgovačke mornarice, kasnije policajac i ratni dragovoljac. Od svoje četvrte godine čita dječje žanrove i enciklopedije. Tijekom odrastanja nastavlja s publicistikom, a s godinama, postupno, sve više čita romane.
Životna iskustva pomorca, ratnog veterana i policajca koristi u svom prvom romanu "Kvadratura zatvorenog kruga".

Link: https://www.bralić.hr/

Ključne riječi: ljubav, priča, roman, obitelj, scenarij, knjiga, zaljubljenost, kriminalistički, akcija, domovinski, rat, Split, Stobreč, Međugorje, Podstrana, dijete, djeca, majka, otac, brat, sestra, događaji

 

Naslov: Kvadratura zatvorenog kruga
Autor: Aleks Bralić
Broj stranica: 312
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2020 .
ISBN: 978-953-336-647-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.