Zlatko_Grgić_Plava_Vrata8
Product Code: W-0987

PLAVA VRATA, Zlatko Grgić

17,92 €
Manufacturer Infratech d.o.o

Sažetak:

Glavni junak djela, Luka, posjećuje Sarajevo kojim postaje oduševljen. Nedugo nakon toga postaje jamac prijatelju Jakovu iz Zagreba, koji je podrijetlom Sarajlija. Lagani životni tijek i proučavanje svijeta oko sebe u Lukinom životu sve više zamjenjuju problemi koji nastaju kad korisnik kredita prestaje plaćati kredit te sav teret kredita padne na njegova leđa. Tad krene istraživati o svom prijatelju i dozna niz neugodnih informacija. Godinama živi u nastojanju da se izvuče iz problema, ali propada u sve dublji mulj iz kojeg teško vidi izlaz. U jednom se trenutku pojavljuje Kasandra, u koju se zaljubljuje i to mu daje novi poticaj i pobuđuje nade, ali će uskoro biti razočaran i u ljubavi. Njegova upornost i strpljivost nisu urodile plodom. U jednom trenutku prekida sve odnose s Jakovom i otada počinje njegov uspon prema svjetlu života…
Na kraju susreće Adelu, ljubav svog života i svi dotadašnji problemi ostaju daleko iza njega. Pored te priče, u romanu se isprepliće priča o Lukinim iskustvima sa sarajevskom Grupom Bolero i dugogodišnjem nastojanju da se objavi treći album. Put prema tom albumu trnovit je i dug, Luka s osnivačem i vođom benda Mišom Bartulicom preispituje niz mogućnosti, a Mišo je također jedan od svjedoka Lukine životne priče. Knjiga završava scenom u kojom Luka i Mišo gledaju spot nove pjesme Grupe Bolero, Avatarov grijeh, a koja konačno najavljuje treći album.

Bilješka o autoru/autorici:

Autor je rođen u Gradačcu 22.12.1976. godine. Osnovnu školu završava u rodnom gradu Odžaku, koji se nalazi u sjevernoj Bosni. Tu živi do 1992. godine, a onda uslijed rata napušta rodni grad i seli se u okolicu Zagreba. U Zagrebu završava opću gimnaziju Tituša Brezovačkog, a zatim Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije te kasnije i poslijediplomski studij Upravljanje kvalitetom na Ekonomskom fakultetu.
Od 1995. godine stalno je nastanjen u Dugom Selu s radnim mjestom u Zagrebu.

 

Ključne riječi: Plava vrata, Grupa Bolero, Avatarov grijeh, Sarajevo, Mišo Bartulica, Denny, Dispertango, Avatarov dan, Proces, Odžak


Link: https://www.facebook.com/plavavrata2019

E-mail: Zlatko Grgić

Naslov: Plava vrata
Autor: Zlatko Grgić
Broj stranica: 452
Nakladnik: Infratech d.o.o
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-48907-0-7
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.