FFRI_Lah_Nataša_-_Zbornik_radovaa_WEB (1)
Product Code: W-0906

LIK SLIKE - IMAGING THE IMAGE, Grupa autora

150,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Knjiga Lik slike / Imaging the Image  okuplja osamnaest znanstvenika društveno humanističkog kruga koji se bave vizualnom kulturom i umjetnošću. Zbornik na hrvatskom i engleskom jeziku, rezultat je međunarodnog znanstvenog skupa Teorijski dijalozi, koji se deset godina (2009.-2019.) održava pri Filozofskom fakultetu u Rijeci. Radi se o značajnom doprinosu novim interpretativnim strategijama vizualne umjetnosti u vremenu izbrisanih granica između stvarne i virtualne, rukotvorene i elektroničke, te vrijedne i besprizorne slike


Bilješka o autoru/autorici:

Dr.sc. Nataša Lah, povjesničarka je i teoretičarka umjetnosti, zaposlena kao izvanredna profesorica na Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Dr.sc. Nenad Miščević, filozof je i sveučilišni profesor na Odsjeku za filozofiju, Filozofskog fakulteta u Mariboru i CEU u Budimpešti.

Dr.sc. Miško Šuvaković, estetičar, teoretičar umjetnosti i sveučilišni profesor na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu.

 

Ključne riječi: Teorija vizualnih umjetnosti, vizualni studiji, znanost o slici

E-mail: Kontakt

 

Naslov: Lik slike - Imaging the Image
Autor: Nataša Lah, Nenad Miščević, Miško Šuvaković
Broj stranica: 376
Nakladnik: Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-7975-88-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.