besana noc u sumi
Product Code: W-0917

BESANA NOĆ U ŠUMI - igrokazi za čitanje i izvođenje, Carmen Kržak

70,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Igrokazi za predškolski i školski uzrast


Bilješka o autoru/autorici:

Carmen Kržak rođena je 1969. g. u S R Njemačkoj. Diplomirala je povijest umjetnosti i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Udana je, ima dvoje djece, Saru i Frana, koji su joj najveća inspiracija i poticaj za pisanje. Piše od malih nogu, a nakon studija povremeno objavljuje u časopisima za djecu (Profil, ŠK), te surađuje s osnovnom školom u Oroslavju. Igrokaz Tajne začaranog dvorca uprizoren je na Lidranu 2014. g. u Oroslavju i Krapini. Godine 2015. g. osvojila nagradu za kajkavsku komediju Zagorske šopingholičarke koju je uprizorilo Amatersko dramsko kazalište Sveti Križ Začretje. Pjesma Kosec uvrštena je u Zbornik pjesama s Recitala kajkavske poezije 2016. g. Radiodrama "Besana noć u šumi" izvedena je 2018. g. na HRT-u 1 u emisiji „Priče za laku noć”.
Povremeno piše kratke priče „za velike” u časopisima Otvoreno more, Burza nautike i Ja trgovac. Pričom Ovisnost o barci 2011. g. osvojila je prvu nagradu časopisa Otvoreno more. Ljubiteljica je životinja i prirode.

Ključne riječi: kišobran, kap, kiša, maslačak, livada, put, sunce, boja, duga, sreća, tuga, šetnja, proljeće, cvijeće, maslačak, livada, putovanje, let, dimnjak, dimnjačar, vila, vatra, sv. Nikola, Djed Božićnjak, kolijevka, poklon, zlatno dugme, gumb, Crvenkapica, vuk, bakica, mama, šuma, staza, košara, roda, lisica, zec, lovac, začarani dvorac, dvorjani, duhovi, kralj, metloboj, istjerivači duhova, kralj, kraljica, majka, čarobnjak Merlin, pas, njuška, kost, predstava, glumci, jež, vjeverica, ljubav, vjenčanje, medvjed, sova, šumske životinje, zubobolja, prijateljstvo, vjera, nada, suosjećanje.

E-mail: Carmen Kržak

Naslov: Besana noć u šumi – igrokazi za čitanje i izvođenje
Autor: Carmen Kržak
Broj stranica: 74
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-621-0

Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.