tonci-tezault-naslovnica WK (4)
Product Code: W-0940

ANATOMIJA I FIZIOLOGIJA S GNATOLOGIJOM ZA DENTALNE ASISTENTE (crno bijeli tisak), Tonči Težulat

23,89 €
Manufacturer Redak

Sažetak:

Osnovne anatomske i fiziološke spoznaje o funkciji stomatognatog sustava te osnove gnatologije i funkcijske analize

Bilješka o autoru/autorici:

Autor je završio Stomatološki Fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Od tada pa do danas intenzivno radi u kliničkoj praksi s licencom za samostalno obavljanje posla HKDM-a. Zadnjih osam godina radi u Zdravstvenoj školi Split kao strukovni suradnik (nastavnik strukovnih predmeta) s pedagoškom licencom u programima dentalni asistent i dentalni tehničar. Pedagošku licencu stekao je završetkom obrazovanja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.
Premet njegovog posebnog interesa je program dentalnih asistenata za koje je pripremio četiri udžbenika i to: Anatomija i fiziologija s gnatologijom za dentalne asistente, Kvaliteta u dentalnoj medicini, Organizacija rada u dentalnoj medicini i Dentalno asistiranje (2). Autor je još tri knjige u pripremi i to : Uvod u dentalnu medicinu (2), Materijali i oprema (1) i (2). Kao mentor Završnih radova svojih učenika autor je devet strukovnih knjiga u kojima eksplicira mogućnosti unutar profesije i posla dentalnih asistenata. Do sada je objavio tridesetak strukovnih preglednih članaka (radova). Osnivač je i urednik specijaliziranog weba site-a za dentalne asistente. Osnivač je i urednik specijaliziranog strukovnog časopisa u pripremi za dentalne asistente i dentalne higijeničare. Kreator je inovativnog koncepta radnog protokola za dentalne asistente u ordinaciji dentalne medicine i inovativnog pedagoškog koncepta edukacije dentalnih asistenata kroz faze radnog protokola. Zadnjih osam godina kreator je inovativnog pedagoškog koncepta edukacije dentalnih asistenata u živoj kliničkoj praksi s čime se u hrvatski pedagoški prostor donosi, u ovaj strukovni profil, živa praksa što je u skladu s kurikularnom reformom i „Školom za život“.

Ključne riječi: dentalno asistiranje, anatomija, fiziologija, gnatologija, dentalna medicina


Link: www.intender-hr.com


E-mail: Tonči Težulat 

 

Naslov: Anatomija i fiziologija s gnatologijom za dentalne asistente (crno bijeli tisak)
Autor: Tonči Težulat
Broj stranica: 148
Nakladnik: Udruga Intender-hr
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-57118-1-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

There are yet no reviews for this product.