Dragičević_naslovnica_WEB
Product Code: W-0938

ŠKOLA TRENERA, Tihana Dragičević

150,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Priručnik za trenera 21. stoljeća
Postanite majstor u prenošenju znanja, vještina i motivacije

Bilješka o autoru/autorici:

Tihana Dragičević je coach, trener, mentor i managing director u Elevate-u. Radila je u vodećim svjetskim kompanijama kao što su Allianz i Bayer na nacionalnim i regionalnim pozicijama razvoja ljudi. Nadogradila je svoju fakultetsku profesorsku diplomu s još dvije certificirane međunarodne te postala COACH,  Oxford Coaching & Mentoring School i NLP MAJSTOR, Richard Bandler. Tri godine bila je u predsjedništvu Hrvatske udruge za coaching gdje trenutno nastupa u ulozi predsjednice Etičkog povjerenstva. Par puta godišnje održava  treninge za obuku trenera i coacheva u Nizozemskoj.
Ima preko 10 godina iskustva u edukaciji, točnije  coachingu i treningu individua, kompanija i udruga. Zalaže se za izvrsnost u svakom pogledu i smatra da smo svi svoje remek djelo. Najviše doprinosi temama leadershipa, individualnog i timskog coachinga i supervizije,  motivacije i konflikata SDI®, te obuke trenera kroz ŠKOLU TRENERA® i obuke coacheva kroz akreditiranu ŠKOLU COACHEVA, koja je međunarodno priznata od strane Europskog savjeta za mentorstvo i coaching (EMCC).

Ključne riječi: Trening, skola trenera, edukacija, nlp, vještine, komunikacija


Link: www.tihanadragicevic.com

         https://elevate.hr/o-nama/


E-mail: Tihana Dragičević  

Naslov: Škola trenera
Autor: Tihana Dragičević
Broj stranica: 192
Nakladnik: Elevate d.o.o.
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-48578-0-9
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

There are yet no reviews for this product.