miris-sunca-naslovnica WK
Product Code: W - 0910

MIRIS SUNCA, Ivanka Dobra Pasarina

70,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Miris sunca obiteljski je roman čija je radnja smještena u pedesete godine 20. st. Djelo prati sudbinu peteročlane otočke obitelji čiji sretan i skladan život biva narušen pojavom bolesti protiv koje se bore najsnažnijim oružjem – ljubavlju, međusobnim povjerenjem i snažnom vjerom…

Bilješka o autoru/autorici:

Ivanka Dobra Pasarina rođena je 11. lipnja 1949. u Primoštenu gdje je završava osnovnoškolsko obrazovanje. Potom odlazi u Dubrovnik gdje upisuje srednju ugostiteljsku školu. Nakon što upoznaje ljubav svog života, s nepunih dvadeset godina, odlazi u Njemačku koja postaje njezinim drugim domom narednih četrdesetak godina. Boreći se za egzistenciju i želeći dvojici sinova omogućiti bolje školovanje, istovremeno obavlja više poslova. 2006. godine vraća se u Hrvatsku gdje sa suprugom živi veći dio godine. Svoj prvijenac, autobiografski roman pod naslovom Zemlja mojih snova, objavljuje 2014. godine na hrvatskom i njemačkom jeziku. Četiri godine poslije tiska i prvu slikovnicu Mali vuk na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku. Piše i kratke priče s kojima rado sudjeluje na raznim literarnim natječajima.

Ključne riječi: Obiteljski roman, život na otoku, ljubav

Naslov: Miris sunca
Autor: Ivanka Dobra Pasarina
Broj stranica: 254
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-593-0
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.