zakon o doprinosima s komentaromnaslovnica WK
Product Code: W-0932

ZAKON O DOPRINOSIMA S KOMENTAROM, Grupa autora

Sažetak:

Sustav doprinosa za obvezna osiguranja u Republici Hrvatskoj uređen je Zakonom o doprinosima, a objavljen je u Narodnim novinama, broj 84/08 od 18. srpnja 2008. Odredbama Zakona uređena su sva pitanja vezana uz doprinose kao što su: vrste doprinosa i stope za obračun, obveznik doprinosa, obveznik obračunavanja doprinosa, obveznik plaćanja doprinosa, osnovice za obračun i način njihova utvrđivanja, obveza i način obračunavanja, obveza plaćanja i rokovi za uplatu, obveza izvješćivanja te druga pitanja vezana uz poslove prikupljanja doprinosa.

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o doprinosima (NN 106/18. od 30. studenoga 2018.) stupio je snagu 1. siječnja 2019., a u priručnik sadrži redakcijski pročišćeni tekst odredbi i komentar svakog pojedinog članka Zakona.

Priručnik je namijenjen poslodavcima, poreznim savjetnicima i knjigovodstvenim servisima, kao i svim fizičkim i pravnim osobama obveznicima doprinosa.

Ključne riječi: doprinosi, Hrvatska

E-mail: Martina Fabris

Naslov: Zakon o doprinosima s komentarom
Autor: Sandra Pezo, Jasna Prepeljanić, Dražen Opalić
Broj stranica: 168
Nakladnik: Institut za javne financije, Zagreb
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: ISSN 1333-073X
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.