web naslovnica WK-seoske-price
Product Code: W-0918

SEOSKE PRIČE: LUNJO I GUSKE, Ksenija Kapec

150,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Seoske priče: "Lunjo i guske“ autorice Ksenije Kapec nježna je priča o svijetu koji današnja djeca ne poznaju. Prilika je to da  im se pozornost usmjeri na svijet kojim ne vladaju čarobnjaci i roboti. Selo i domaće životinje koje žive u štali, a ne na farmi gdje je sve ujednačeno i podređeno učinkovitoj proizvodnji, autorica pretvara u ambijent za jednu toplu priču o uvijek važnim temama: istima i različitima, ogovaranju i ruganju,  slobodi i njezinom gubitku, pomaganju, brižnosti i sreći koju donosi prijateljstvo. U središtu je mali, znatiželjni Lunjo koji uvijek zna kamo ide u svom otkrivanju svijeta u kojem se našao.  Ispričana je jednostavnim jezikom i valja vjerovati da će priča potaknuti razgovor odraslih i djece o važnim temama dječjeg odrastanja i upoznavanja međuljudskih odnosa. Njezina je prednost što sadržava nekoliko epizoda koje se mogu pripovijedati ili čitati kao zasebne cjeline i tako prevladati ograničenja dječje pozornosti ili gubitka interesa. Zbog svega navedenog smatram je vrijednom objavljivanja.
Prof. emer. dr. sc. Marta Ljubešić

Bilješka o autoru/autorici:

Ksenija Kapec rođena je 9. srpnja 1982. u Zagrebu. Obrazovala se u Zagrebu. Stječe profesorsko zvanje logopeda na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kontinuirano se obrazuje u području logopedije i psihoterapije. Ciklus priča Seoske priče posvećuje svojoj baki Milici.

Ključne riječi: selo, pas, Lunjo, magarac, guske, priča

E-mail: Ksenija Kapec

Naslov: Seoske priče: Lunjo i guske
Autor: Ksenija Kapec
Broj stranica: 28
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-336-601-2
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.