web naslovnica Sorić-300x419
Product Code: W-0684

VELIKE I MALE ŽIVOTINJE SU ZNALE, Andrea Sorić

45,00 kn

Sažetak:

Zbirka ˝Pjesme o raznim životinjama˝ sastoji se od 20 pjesama koje opisuju poneke životinje, na način koji kod pojedinih životinja prikazuje: sve ono što one predstavljaju ili jesu, šaljive zgode koje su im se zbile ili dosjetke o kojim su životinje razmišljale.

Pjesme su namijenjene djeci predškolske dobi.

Bilješka o autorici: 

Andrea Sorić je rođena u Trogiru, i to 7. listopada 1987. godine. Odrasla je u malom gradu uz Cetinu, Sinju, gdje je završila osnovnu školu Fra Pavla Vučkovića, te maturirala u Gimnaziji Dinka Šimunovića.

2006. godine upisuje Predškolski odgoj na Filozofskom fakultetu u Splitu, koji završava uz razne studentske poslove i mijenja sinjsko u splitsko prebivalište.

Tek kroz volonterski staž u dječjem vrtiću ''Bili cvitak'', te kao trenutno zaposlena odgojiteljica u dječjem vrtiću ''Sunce moje malo" više se posvećuje hobijima : slikanju, pisanju stihova i priča za najmlađe.

Ključne riječi: životinje, poezija, pjesme, ždral, kokoš, slon, ježić, pčela, gusjenica, mačak, patka, miš, školjka, mrav, vidra, žabac, sova, magarac, vjeverica, zmija, majmun, nilski konj, krtica

E-mail: Andrea Sorić

Naslov: Velike i male životinje su znale
Autorica: Andrea Sorić
Broj stranica: 16
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-435-3
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

There are yet no reviews for this product.