POEZIJA, Tomislav SmoljanPOEZIJA, Tomislav Smoljan
Product Code: W-0387

POEZIJA, Tomislav Smoljan

50,00 kn
Manufacturer Redak

Sažetak:

Kod Tomislava bogatstvo slika ne sakriva se iza emocije kao što se ni emocije ne sakrivaju iza slika. Ne pretvara stih u gomilu dekorativnih ili anti-dekorativnih pridjeva. Svaka riječ ima svoju pravu svrhu te postiže onu tako, u poeziji potrebnu, ravnotežu.

Poneki stih, čak i u jednostavnosti svog izričaja, pravilnim izborom riječi, postaje težak poput olova. Uranja do dna duše čitatelja što govori o pjesničkoj zrelosti u usponu. (Sonja Smolec

Bilješka o autoru:

Tomislav Smoljan, novinar i pjesnik,  rođen je 1988. u Međugorju. Diplomirao je teologiju u Zagrebu na Katoličko bogoslovnom fakultetu. 2015. godine objavio je jednu zbirku poezije pod istim nazivom Poezija. Do sada je objavljivao u različitim časopisima i zbornicima te je nagrađivan od kulturno umjetničkog društva 'Spark'.  Trenutno boravi u Zagrebu gdje uz poeziju piše kratku prozu i oglede o raznim pitanjima. Osim poezije ljubitelj je filozofije, kulture dijaloga i kritičkog mišljenja te je slijedom toga jedan od moderatora Filozofskog caffea koji se održava subotom u Zagrebu.


Ključne riječi: Tomislav Smoljan, Poezija

E-mail: Tomislav Smoljan


Naslov: Poezija
Autor: Tomislav Smoljan
Broj stranica: 60
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-217-5
Tisak: digitalni tisak knjiga - print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati "Europa" ili "Ostale zemlje svijeta", a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Product Length: 0.0000 in
Product Width: 0.0000 in
Product Height: 0.0000 in
Product Weight: 0.0000 lb
Product Packaging: 0.0000 kg
There are yet no reviews for this product.