Suzana Crnčević

U Metkoviću 19.10.15.

Volim knjige, pa sam i sama odlučila napisati jednu.

Nakon što sam dovršila prvu verziju knjige, tražila sam po internetu adrese izdavačkih kuća na koje bih ju mogla poslati nekome na uvid, čitala razne forume i općenito se živcirala zbog toga. Na kraju sam odlučila da još nije vrijeme i poslala knjigu najboljem kritičaru kojeg sam mogla pronaći. Sestri.

Zahvaljujući njoj, moja knjiga je dobila još nekolike verzije i na kraju iz jedne izrasla u seriju od pet knjiga.

Kad sam napokon bila zadovoljna konačnim sadržajem, ponovno sam tražila adrese, slala mailove, ali kao anonimcu nitko mi nije odgovorio. Točnije, nitko osim web knjižare REDAK.

Gđa. Nikolina me je nazvala i pojasnila kako funkcionira print na zahtjev i tako je krenulo. Najviše mi se svidjelo što autoru daju mogućnost da većinu posla odrade sami i onako kako oni to žele. Nema nepotrebnih izmjena osim onih koje sam autor želi.

Na kraju, svakom je autoru najvažnije stvaranje, a dok razmišlja o izdavaštvu jednostavno nema vremena stvarati. Zato je web knjižara REDAK upravo ono što nam treba. Oni su tu da misle o svim tim dodatnim i zamornim poslovima, da nas usmjeravaju na ono što bi bilo najbolje za nas.

Toplo preporučam web knjižaru REDAK svima koji namjeravaju objaviti svoje buduće remek-djelo. To je najbrži i najbolji put prema čitateljima.

Suzana Crnčević autorica je knjige Otok Anđela 1- Novi svijet.