Slavica Vlahov


U Šibeniku 26. 3. 2015.

Za Redak d.o.o Split. sam saznala preko mlade poznanice Katarine. Proučila sam njihovu web stranicu i odlučila poslati mail. Bilo je to početkom 2014.g

Svidjelo mi se što su mi odmah odgovorili i objasnili sve što me zanimalo oko postupka "print na zahtjev". O takvom suvremenom načinu objave knjiga sam nešto znala i prije, ali ne dovoljno, pa su mi ti prvi mailovi bili dragocjeni. 

Uspostavili smo odličnu komunikaciju i ja sam im, zbog toga, odlučila povjeriti objavu svoje knjige. Tijekom rada na knjizi Pelinčice uspostavili smo jako dobru suradnju. Knjiga je bila objavljena u dogovorenom roku. 

Zadovoljna s prvom suradnjom, na jesen 2014,g., krenuli smo u realizaciju i druge knjige, Otok Prvić u šibenskom arhipelagu, koja je bila veća i zahtjevnija (zbog velikog broja fotografija u boji ) od prethodne. O svim detaljima smo se, bez ikakvih problema, dogovorili, pa je i ta knjiga objavljena, na vrijeme i u roku koji je dogovoren. 

Oduševila sam se njihovim pristupom, razumijevanjem i profesionalnošću u radu. Svoju profesionalnost su pokazali i oko isplate honorara. Honorar je uplaćen, a o tome su me i službeno obavijestili. Zbog svih tih pozitivnih iskustava namjeravam i dalje surađivati s njima, pa će Redak biti nakladnik i mojih sljedećih knjiga i publikacija.

Srdačan pozdrav

Slavica Vlahov autorica je knjige Otok Prvić u šibenskom arhipelagu.