Renato Badenić

U Zagrebu 24.12.2017.

Nakon što je izdavač moje prve knjige završio u stečaju, obratio sam se Retku i doživio ugodno iznenađenje. Ne samo susretljivost, nego i trud koji su uložili u grafičku pripremu i tiskanje mog romana, učinili su našu suradnju vrlo ugodnom.  

S obzirom na složene okolnosti u izdavačkoj djelatnosti u Hrvatskoj općenito, REDAK kao izdavačka kuća djeluje poput pravog osvježenja jer u susret autoru ide bez ikakvih predrasuda, iznimno srdačno i druželjubivo, s jasno postavljenom konstrukcijom suradnje od samoga početka. Sveukupno gledano, REDAK stvara vrlo pozitivnu klimu i nadam se da će drugi izdavači naučiti nešto iz njihova primjera.

Ovim putem zahvaljujem se cijeloj ekipi RETKA na iznimno profesionalnom i ljubaznom pristupu, na strpljenju, jednostavnosti, korektnosti u radu i dosljednosti. Želim da i dalje ostanete visoko profesionalni uz vaš ležeran pristup koji kod autora stvara dojam nezaboravnog iskustva koje vrijedi ponoviti. Nema nikakve sumnje da ću i svoja buduća pisana djela povjeriti upravo vama jer surađivati s vama pravi je užitak.

Renato Badenić autor je romana „Deveti sat“.